Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:28 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bistrița-Năsăud Depistat la volanul unui autovehicul, deși consumase alcool

ro

25 May, 2023 15:05 593 Marime text

Nr. 116 din 25 mai 2023

 
BULETIN DE PRESĂ
 
       Prejudiciul unui furt, recuperat de polițiștii din Beclean
       
La data de 24 mai a.c., în urma cercetărilor efectuate într-un dosar penal de furt calificat, polițiștii Compartimentului Investigații Criminale Beclean au identificat un bărbat, de 47 de ani, din Enciu, bănuit de comiterea faptei.
 
Din investigațiile efectuate, a reieșit faptul că, în noaptea de 20/21 mai a.c., bărbatul în cauză ar fi pătruns într-un imobil din Coldău, de unde ar fi sustras un cuptor cu microunde. De asemenea, din autoturismul parcat în curtea imobilului respectiv, acesta ar mai fi sustras documente și 2 carduri bancare.
 
Toate bunurile și documentele sustrase au fost recuperate și restituite persoanei păgubite. Cercetările în acest caz sunt continuate de către polițiștii Compartimentului de Investigații Criminale, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluția legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Beclean.
 
 
       Acțiuni pentru prevenirea faptelor antisociale, a accidentelor rutiere și menținerea unui climat optim de siguranță publică, desfășurate de polițiștii din Beclean
 
La data de 24 mai a.c., în intervalul orar 09.00-13.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Beclean și cei ai Secției 4 Poliție Rurală Beclean au organizat și desfășurat o acțiune pentru prevenirea faptelor antisociale, a accidentelor rutiere și menținerea unui climat optim de siguranță publică.
 
Astfel, au fost efectuate verificări în zone aglomerate, zona pieței din orașul Beclean, dar și în trafic, fiind oprite pentru control mai multe autoturisme. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 50 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 8830 lei, dintre care 44 pentru abateri rutiere, în cuantum de 7.830 de lei și 6 pentru nerespectarea Legii 61/1991, în cuantum de 1.000 de lei. Suplimentar, au fost reținute 1 permis de conducere și 7 certificate de înmatriculare.
 
       Depistat la volanul unui autovehicul, deși consumase alcool
 
La data de 24 mai a.c., polițiștii din Beclean au depistat în trafic, pe Drumul Județean 172A, în Bozieș, un bărbat de 54 de ani, din Apatiu, în timp ce conducea un tractor, aflându-se sub influența alcoolului.
 
Rezultatul testării etilotest a fost 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea determinării alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de Poliția orașului Beclean.
 
Update știre : ”Cercetat pentru conducere cu alcoolemie și conducere fără permis, reținut pentru 24 de ore, de polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud.”
 
Bărbatul de 42 de ai, din Cepari, reținut de polițiștii Secţiei 6 Poliţie Rurală Năsăud și cercetat pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, a fost prezentat magistraților care au dispus față de acesta măsura controlului judiciar pe o perioada de 60 de zile.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii