Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:15 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bistrița-Năsăud Cristian Sigheartău este primul poliţist bistriţean selecționat în echipa națională a polițiștilor I.P.A. ROMÂNIA

ro

31 Aug, 2023 14:37 545 Marime text
                                                                                                                  Nr. 195 din 31 august 2023 
 
SPORTUL ȘI POLIȚIA, ÎNTOTDEAUNA ECHIPĂ
 
Cristian Sigheartău este primul poliţist bistriţean selecționat în echipa națională a polițiștilor I.P.A. ROMÂNIA
 
Asociația Internațională a Polițiștilor - Secția Română sărbătorește anul acesta 31 de ani de la înființare. În acest context, la data de 2 septembrie a.c., va avea loc meciul aniversar de fotbal, între echipa națională IPA România și selecționata națională IPA Macedonia de Nord. Invitatul special al evenimentului este Miodrag Belodedici.
 
La acest eveniment va participa, în calitate de jucător, și agentul principal de poliție Cristian Sigheartău care este primul polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud selecționat în echipa națională IPA România.
 
Cristi este poliţist din anul 2018, absolvent al Şcolii de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” din Cluj-Napoca şi, în cei 5 ani de când activează în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, a obținut rezultate bune și foarte bune în cadrul echipei Poliției Municipiului Bistrița.
 
La întrebarea ”De când joci fotbal?” nu are un răspuns exact pentru că joacă de când se știe. A terminat un liceu cu profil sportiv-evident fotbal, iar începând cu anul acesta joacă pentru echipa A.C.S. Viitorul Livezile. A făcut parte și din echipa de fotbal Minerul Rodna, cu care a câștigat Campionatul la liga a IV-a 2022-2023 și Cupa României - Faza Județeană.
 
Îl felicităm, îi dorim succes în tot ce-și propune și multe goluri frumoase!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii