Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:47 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bistrița-Năsăud Cei patru bărbați reținuți rămân în arestul I.P.J. Bistrița-Năsăud pentru următoarele 30 de zile

ro

16 Jan, 2024 11:42 438 Marime text

Nr. 20 din 16 ianuarie 2024

 
BULETIN DE PRESĂ
 
 
UPDATE: Cei patru bărbați reținuți rămân în arestul I.P.J. Bistrița-Năsăud pentru următoarele 30 de zile.
 
La data de 15 ianuarie a.c., cei patru bărbați cercetați pentru furt calificat și reținuți pentru 24 de ore au fost prezentați Judecătoriei Bistrița, cu propunere de arestare preventivă. Propunerea a fost însușită, împotriva acestora fiind dispusă arestarea preventivă pentru următoarele 30 zile.
 
Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale din Bistrița pentru documentarea cauzei sub toate aspectele ei.
 
Update știre ”Bărbați bănuiți de furt calificat, reținuți în urma unei percheziții”
 
 
Bănuit de comiterea unor furturi din societăți comerciale, reținut de polițiștii specializați în investigații criminale
 
La data de 15 ianuarie a.c., pentru documentarea unei cauze penale aflate în instrumentarea Biroului de Investigații Criminale Bistrița, polițiștii au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară în municipiul Bistrița.
 
Bănuit de comiterea faptelor este un bărbat de 36 de ani din Bistrița, iar din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, în perioada 10-15 ianuarie 2024, acesta ar fi pătruns în incinta a 3 societăți comerciale, de unde ar fi sustras bunuri în valoare de 1.004 lei.
 
La percheziție, au fost descoperite și ridicate bunuri care ar fi fost folosite la comiterea infracțiunilor.
 
Bărbatul în cauză a fost condus la sediul Poliției, iar după audieri a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, în vederea arestării preventive. Polițiștii Biroului de Investigații Criminale continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit.
 
 
Filtre și controale în trafic, desfășurate în sistem integrat, pe raza secțiilor de poliție rurală
 
La data de 15 ianuarie a.c., polițiștii cu atribuții pe linie rutieră au continuat acțiunile pentru siguranța traficului rutier.
 
Astfel, în intervalul orar 11.00-14.00, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului împreună cu reprezentanți ai R.A.R. Bistrița-Năsăud au oprit pentru verificări mai multe autovehicule pe Drumul Național 17 E58, fiind efectuate și testări cu aparatele din dotare. În acest context, au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale în cuantum de 3.500 de lei, iar pentru neregulile constatate la autovehiculele oprite, au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.
 
În intervalul 16.00-19.00, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința au acționat în filtre, împreună cu polițiștii Serviciului Rutier Bistrița-Năsăud, fiind oprite pentru verificări 20 de autovehicule, iar 5 dintre conducători au fost testați cu aparatul etilotest. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 13 sancțiuni în cuantum de 2.695 de lei, 6 dintre acestea fiind abateri rutiere și 7 abateri prevăzute de Legea 61/1991.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii