Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:33 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bistrița-Năsăud Buletin de presă - Prejudicii în valoare de 8000 de lei recuperate de polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința, în urma unei percheziții domiciliare

ro

16 Sep, 2021 12:03 670 Marime text

Nr. 345 din 16 septembrie 2021

BULETIN DE PRESĂ

         
 
Prejudicii în valoare de 8000 de lei recuperate de polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința, în urma unei percheziții domiciliare
 
 
La data de 15 septembrie a.c., în cadrul cercetărilor efectuate într-un dosar penal de furt calificat, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Lechința împreună cu cei ai Serviciului Criminalistic au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară. Persoana bănuită de comiterea faptei a fost reținută pentru 24 de ore și urmează a fi prezentată instanței, cu propunere de arestare preventivă.
 
Percheziția a fost efectuată la domiciliul unui bărbat de 34 de ani, din Lechința, fiind descoperite mai multe bunuri care ar fi fost sustrase din locuința unei femei din Lechința, în perioada 1-13 septembrie. Bunurile, în valoare de aproximativ 5000 de lei au fost recuperate și restituite păgubitei.
 
Tot la percheziții, polițiștii au descoperit și un sistem audio, precum și unelte electrice (bormașini, flexuri, rotopercutoare, ciocane de demolare etc), iar în urma investigațiilor efectuate au constatat faptul că ar fi fost sustrase în noaptea de 6/7 septembrie a.c., din locuința unui bărbat din Vermeș, plecat în străinătate. Prejudiciul în acest caz, în valoare de aproximativ 3000 de lei, a fost recuperat în totalitate, urmând a fi restituit proprietarului.
 
Cercetările în dosarul penal instrumentat de Secția 3 Poliție Rurală Lechința continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean, iar în cursul acestei zile, bărbatul va fi prezentat magistraților, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

 
 
 
 
Ordin de protecție provizoriu emis pentru protejarea unei femei din Negrilești
 
În dimineața de 15 septembrie a.c., polițiștii au intervenit la un eveniment sesizat prin 112, iar în urma primelor verificări efectuate, au emis ordin de protecție provizoriu pentru protejarea unei femei de 51 de ani din Negrilești.
 
Din verificările efectuate, a reieșit faptul că aceasta, în timp ce se afla la cabana proprietate personală, ar fi fost agresată de soțul ei, un bărbat de 76 de ani.
 
Cercetările continuă de Secția 5 Poliție Rurală Petru-Rareș, fiind întocmit dosar penal pentru violență în familie, iar starea conflictuală este monitorizată de polițiști.
 
          Nu a respectat măsura izolării la domiciliu, fiind depistat de polițiști
 
În seara de 15 septembrie a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru-Rareș au depistat în flagrant, un bărbat de 39 de ani, din Spermezeu care a părăsit adresa de domiciliu, deși era plasat în izolare din data de 11 septembrie a.c.
 
Bărbatul a fost confirmat pozitiv cu Sars-Cov-2 și nu a respectat măsurile impuse, fiind depistat în apropierea pieței din localitatea de domiciliu. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor și au informat Direcția de Sănătate Publică, în vederea dispunerii măsurilor ce se impun.
 
Cercetările în acest caz continuă de către polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru-Rareș.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii