Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:36 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bistrița-Năsăud Buletin de presă 08.06.2023

ro

08 Jun, 2023 14:39 757 Marime text




BULETIN DE PRESĂ
 
 
Persoane încarcerate în penitenciar de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale
 
La data de 7 iunie 2023, polițiștii din cadrul Serviciul de Investigații Criminale - Compartimentul Urmăriri, au pus în executare două mandate de executare a pedepsei închisorii.
 
Un bărbat de 31 de ani, din Bistrița a fost condamnat de către Judecătoria Beclean la pedeapsa de 3 ani și 9 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului și fără a deține permis de conducere.
 
Un bărbat de 37 de ani, din Leșu a fost condamnat de către Tribunalul Bistrița-Năsăud la pedeapsa de 6 ani și 7 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.
 
Ce doi au fost escortați și încarcerați în penitenciarul Bistrița.
 
 
Ordin de protecție provizoriu emis împotriva unui bărbat din Braniștea
 
La data de 7 iunie a.c., în jurul orei 20:50, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Beclean au fost solicitați să intervină la un conflict într-o familie din Braniștea.
 
La locul evenimentului polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 54 de ani și-ar fi agresat fizic soția în timp ce se aflau la locuința comună.
 
Polițiștii au întocmit un dosar penal cu privire la infracțiunea de violență în familie, fiind totodată emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului.
 
Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Beclean.
 
 
 
Dosar penal întocmit la regimul rutier
 
La data de 7 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au întocmit un dosar penal la regimul rutier.
 
Un bărbat de 31 ani, din Tărpiu a fost depistat de către polițiștii, după ce a condus un autoturism pe Drumul Național 17C. Verificările cu privire la șofer au indicat faptul că acesta avea dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice, suspendat.
 
Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Năsăud în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii