Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:50 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bistrița-Năsăud Autoturism căutat de autoritățile din Franța, găsit de polițiștii bistrițen

ro

19 Oct, 2023 15:23 405 Marime text
                                                                                       Nr. 239 din 19 octombrie 2023
 
BULETIN DE PRESĂ
 
 
Autoturism căutat de autoritățile din Franța, găsit de polițiștii bistrițeni
 
La data de 18 octombrie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au ridicat în vederea indisponibilizării un autoturism semnalat ca fiind sustras din Franța din mai 2023.
 
Autoturismul în valoare de aproximativ 9000 de euro, a fost depistat de către polițiști în posesia unui bărbat de 43 de ani din Câmpulung Moldovenesc, județul Suceava.
 
Autoturismul a fost ridicat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale care continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.
 
Refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice - Infracțiune
 
La data de 18 octombrie a.c., polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Bistrița au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe Drumul Național 17, prin Viișoara.
 
La volan a fost identificat un bărbat de 53 de ani, din Târgu Mureș. Acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 1,32 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă, la spital, a refuzat să îi fie prelevate mostre biologice de sânge, în vederea determinării alcoolemiei.
 
În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.  
 
Tânără depistată conducând cu permisul suspendat
 
La data de 19 octombrie a.c., în jurul orei 00:30, polițiștii din cadrul Secției 6 Politie Rurala Năsăud au oprit pentru control în trafic, în Năsăud, un autoturism.
 
La volan a fost identificată o tânără de 20 de ani din Nimigea de Jos. În urma verificărilor efectuate de către polițiști a rezultat faptul că tânăra are dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat.
 
 
Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Năsăud în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
 
Ordin de protecție provizoriu emis de polițiștii de la Sângeorz-Băi
 
La data de 18 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au fost sesizați cu privire la un scandal produs într-o familie din Ilva Mare.
 
La locul evenimentului polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 50 de ani, pe fondul consumului de alcool și-ar fi agresat fizic tatăl.
 
În urma celor constatate, polițiștii au stabilit faptul că sunt întrunite elementele necesare emiterii unui ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului de 50 de ani.
 
Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de violență în familie.
 
 
Tânăr bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, reținut de către polițiști 
La data de 18 octombrie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale ai Poliției municipiului Bistrița au luat măsura reținerii pe o durată de 24 de ore față de un tânăr de 17 ani din Beclean, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.
 
Din cadrul probatoriului administrat de către polițiști a reieșit faptul că în noaptea de 14 spre 15 octombrie 2022, tânărul de 17 ani, împreună cu o altă persoană, prin întrebuințarea de violențe și a unui spray iritant-lacrimogen, i-au sustras unei persoane un telefon mobil și suma de 350 lei.
 
Astăzi, tânărul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa cu propunere de luare a unei măsuri preventive.
 
Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Bistriţa, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii