Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:03 16 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bistrița-Năsăud Acțiuni în prima săptămână de școală din 2024

ro

11 Jan, 2024 12:54 532 Marime text

Nr. 9 din 11 ianuarie 2024

 
BULETIN DE PRESĂ
 
 
          Acțiuni în prima săptămână de școală din 2024
 
În prima săptămână de școală din anul 2024, polițiștii Biroului Siguranță Școlară au continuat activitățile de prevenire a fenomenului absenteismului școlar și pentru creșterea gradului de siguranță publică în școli și în proximitatea acestora.
 
Astfel, la data 10 ianuarie a.c., în intervalul orar 10.00-13.00, polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară împreună cu polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bistrița, Biroul Ordine Publică au legitimat 25 de persoane și au depistat 4 elevi care absentau. Totodată au instruit 6 agenți de pază, din cadrul unităților de învățământ cu privire la modul de desfășurare a serviciului.
 
Activitățile pentru creșterea siguranței elevilor vor continua și în perioada următoare.
 
 
          Șofer depistat în flagrant delict conducând cu permisul suspendat
 
La data de 11 ianuarie a.c., în jurul orei 00:40, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Bistrița au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe strada 1 Decembrie din municipiu.
 
La volan a fost identificat un tânăr de 26 de ani din Rebra. În urma verificărilor efectuate de către polițiști cu privire la șofer a reieșit faptul că acesta deține permis de conducere însă are dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice, suspendat.
 
Polițiștii Biroului Rutier au întocmit un dosar penal cu privire la infracțiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, urmând documentarea faptei.
 
 
 
          Dosar penal în urma unui accident rutier la Sângeorz Băi
 
La data de 10 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Sângeorz Băi au intervenit la un eveniment rutier produs pe Drumul Național 17D, în Sângeorz Băi.
 
La locul evenimentului polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din Leșu a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus, de un bărbat de 34 de ani, din Rodna, fiind ulterior proiectat într-un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, din Sângeorz Băi.
 
În urma accidentului din fericire nu au rezultat victime, fiind înregistrate doar pagube materiale la cele trei autoturisme implicate.
Toți cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatele fiind negative.
 
În urma verificărilor efectuate de către polițiști cu privire la cei trei șoferi implicați în accidentul rutier a reieșit faptul că șoferul de 34 de ani, din Rodna are dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat.
 
În continuare polițiștii din cadrul Poliției Orașului Sângeorz-Băi, Compartiment Rutier, desfășoară cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracțiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii