Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:36 02 08 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bacău Știre de presă - Bănuiţi de comiterea infracţiunilor de rănirea sau schingiuirea animalelor şi uciderea animalelor, cu intenție, fără drept, reţinuţi de poliţişti

ro

15 Jun, 2021 13:16 265 Marime text
Nr. 505021 din 15 iunie 2021
                      
 
                                                                           
ȘTIRE DE PRESĂ
 
Bănuiţi de comiterea infracţiunilor de rănirea sau schingiuirea animalelor şi uciderea animalelor, cu intenție, fără drept, reţinuţi de poliţişti

La data de 11 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău – Biroul pentru Protecția Animalelor au  fost sesizați de către un bărbat din comuna Odobeşti cu privire la faptul că, un localnic, de 53 de ani, ar fi omorât un cal în șanțul de lângă drumul comunal.
Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, în dimineața zilei de 11 iunie a.c., un bărbat de 33 de ani, din comuna Odobeşti ar fi împrumutat, de la un localnic, un atelaj hipo tractat de un cal pentru a se deplasa la o moară din comună. La un moment dat, calul nu ar mai fi putut să tragă căruța şi ar fi căzut într-un șanț de pe marginea drumului comunal. Bărbatul ar fi lovit calul cu biciul pentru a se ridica, însă, văzând că nu reuşeşte, ar fi solicitat sprijin proprietarului animalului.
După mai multe încercări de a ridica animalul de jos, prin exercitarea de lovituri asupra acestuia, proprietarul calului ar fi omorât animalul.
            La data de 14 iunie a.c., poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore a celor doi bărbaţi, de 33 şi 53 de ani, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de rănirea sau schingiuirea animalelor şi uciderea animalelor, cu intenție, fără drept.
 
   Întocmit,
Inspector principal de poliţie
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii