Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:29 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bacău Șoferiță depistată de polițiști conducând fără permis un autoturism, de două ori în aceeași zi

ro

18 Jan, 2024 15:30 384 Marime text
Nr. 15 din 18 ianuarie 2024
                                                                                         
 
 
BULETIN DE PRESĂ

Depistat la volan sub influența substanțelor psihoactive
 
 
          La data de 17 ianuarie a.c., în jurul orei 17.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat în trafic un bărbat de 34 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN2-E85, în afara localității Cleja.
          În urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, bărbatul fiind transportat la spital unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei și a consumului unor substanțe interzise.  
          Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.
 
  •  
 
Tânăr ajuns în arest după ce ar fi agresat un vecin
 
 
          La data de 17 ianuarie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Onești au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară emise de Judecătoria Onești, în localitatea Bârsănești, într-un dosar penal ce vizează infracțiunile de violare de domiciliu și lovire sau alte violențe.
          Din cercetări a reieșit că, la data de 15 ianuarie a.c., un tânăr de 17 ani din comuna Bârsănești ar fi pătruns fără drept în locuința unui bărbat de 52 de ani din localitate și l-ar fi lovit.
          În urma perchezițiilor și administrării probatoriului, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore pe adolescent și l-au introdus în Arestul I.P.J. Bacău.
          Urmează să se aprecieze asupra luării sau, după caz, solicitării dispunerii unei măsuri preventive.
          Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare.
          La activități au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău.
  •  
 
Șoferiță depistată de polițiști conducând fără permis un autoturism, de două ori în aceeași zi
 
 
La data de 17 ianuarie a.c., în jurul orei 17.00, o patrulă de poliție din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Răcăciuni a depistat pe DN2-E85, un autoturism condus de o femeie de 36 de ani din localitate.
          În urma verificărilor efectuate în baza de date a reieșit că, femeia nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
          Polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără permis.
          După câteva ore, un polițist din cadrul Postului de Poliție Pâncești, aflat în timpul liber, a observat în trafic, în aceeași localitate, autoturismul condus de femeia de 36 de ani, despre care știa că nu deține permis de conducere. Polițistul a solicitat sprijinul colegilor aflați în serviciul de patrulare, care au întocmit un alt dosar penal pentru aceeași faptă.
 
 
 
                                                                                                 ÎNTOCMIT
            Ag. șef adj. de poliție    
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii