Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:55 15 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bacău Polițiștii continuă activitățile de impunere a legii, pentru siguranța traficului rutier

ro

05 Sep, 2023 16:06 534 Marime text
Polițiștii continuă activitățile de impunere a legii, pentru siguranța traficului rutier

La data de 05 septembrie a.c., polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale Oneşti, în urma probatoriului administrat, au dispus reținerea unui bărbat de 32 de ani, din comuna Ștefan cel Mare, cercetat pentru comiterea infracţiunilor de ameninţare, distrugere, lovire sau alte violențe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Acesta a fost introdus în Arestul I.P.J. Bacău.

Din cercetări s-a stabilit faptul că, un conducător auto de 36 de ani, în timp ce se deplasa cu autocamionul în comuna Ștefan cel Mare, pe direcția de mers Adjud-Onești, după o șicanare în trafic cu șoferul unui autovehicul, bărbatul de 32 de ani, din localitate, ar fi coborât din autoturismul său şi ar fi lovit cu un obiect contondent în caroseria autocamionului, dar și pe conducătorul auto, căruia i-ar fi adresat ameninţări cu acte de violenţă de natură a-i produce o stare de temere, acţiuni prin care ar fi tulburat ordinea şi liniştea publică.

La data de 05 septembrie a.c., polițiștii oneșteni, împreună cu jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Bacău au efectuat o percheziție domiciliară la locuința celui în cauză, unde au identificat și ridicat mijloace materiale de probă. Totodată, bărbatul a fost condus la sediul poliției pentru audieri. 

După audierea celui în cauză și administrarea probatoriului, acesta a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore și introdus în Arestul I.P.J. Bacău.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii