Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:56 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bacău Percheziții efectuate de polițiști într-un dosar penal ce vizează carduri sociale folosite ilegal

ro

21 Sep, 2023 09:57 505 Marime text
Percheziții efectuate de polițiști într-un dosar penal ce vizează carduri sociale folosite ilegal

Polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale Bacău au identificat un bărbat de 57 de ani, din comuna Blăgești și o femeie de 56 de ani,  din orașul Buhuși, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos, fals material în înscrisuri oficiale şi acces ilegal la un sistem informatic.
Cercetările sunt desfășurate de polițiști ca urmare a sesizărilor mai multor persoane de pe raza comunei Blăgești, cu privire la faptul că, nu le-ar fi fost distribuite persoanelor beneficiare, cardurile sociale cu sume de bani pentru alimente și ar fi fost însușite și folosite fără drept de către angajați ai unui oficiu poștal pentru efectuarea unor cumpărături la diferiți comercianți.
 Prejudiciul cauzat este de aproximativ 15.000 de lei.
La data de 19 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale Bacău au pus în executare 6 mandate de percheziţie domiciliară, pe raza mun. Buhuși şi în comuna Blăgești, fiind ridicate mai multe înscrisuri, carduri și alte mijloace materiale de probă.
Cele două persoane bănuite de comiterea faptelor au fost identificate şi conduse la sediul Poliţiei pentru audieri, în baza mandatelor de aducere.
La activități au participat jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Bacău.
Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activități infracționale a celor vizați.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii