Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:39 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bacău Ordin de protecție emis de polițiștii din Palanca

ro

16 May, 2023 15:05 399 Marime text
Nr. 158  din 16 mai 2023
                                                                                                   
                                                                           
 
BULETIN DE PRESĂ  
                                                                                    
 
Reținut de polițiști după ce a fost depistat la volan, băut și fără permis de conducere
 
   La data de 14 mai a.c., în jurul orei 14:30, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Onești au depistat în flagrant delict, un bărbat, de 49 de ani, din comuna Livezi, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.
       Cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentraţie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital unde i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a stabilit faptul că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi sub influenţa alcoolului, față de acesta fiind luată măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore.
Bărbatul a fost escortat şi introdus în Arestul I.P.J. Bacău.
 
  •  
 
Ordin de protecție emis de polițiștii din Palanca
 
La data de 15 mai a.c., polițiștii Postului de Poliţie Palanca au fost sesizaţi de către un bărbat de 78 de ani din localitate, despre faptul că ar fi fost amenințat de către fiul său.
Din primele verificări a reieșit faptul că, la data de 13 mai a.c., bărbatul de 53 de ani în timp ce se afla în locuinţa tatălui său, l-ar fi amenințat pe acesta.
          În baza probelor administrate și a evaluării riscului, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului de 53 de ani, totodată întocmindu-se un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.
 
 
 
Întocmit,
Ag. șef adj. de poliţie
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii