Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:34 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bacău Inconștiență la volan

ro

12 Oct, 2023 11:49 434 Marime text
Nr. 343 din 12 octombrie 2023
                                                                                       
                                                                                    
 
BULETIN DE PRESĂ
 
Inconștiență la volan! Bărbat depistat de polițiști în trafic, cu o alcoolemie de 1,71mg/l alcool pur în aerul expirat
 
 
         La data de 11 octombrie, în jurul orei 20:00, un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Biroului Rutier Bacău a depistat în flagrant delict, un bărbat, de 44 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Bogdan Voievod din localitate, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultatul testării cu aparatul etilometru fiind de 1,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.
        Conducătorul auto a fost condus la spital unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
        Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice,
  •  
 
Laboratorul de circulație rutieră, prezent în orașul Comănești
 
La data de 11 octombrie a.c., poliţiştii din Comănești au fost prezenți la școala gimnazială, unde au transmis mesaje cu caracter preventiv la peste 250 de elevi, cu ajutorul Laboratorului de Siguranță Rutieră.
Subiectele au vizat reguli de circulație privind traversarea corectă şi respectarea semnelor de circulaţie, unde, cum şi de la ce vârstă pot merge cu bicicleta sau trotineta electrică, semnificaţia indicatoarelor rutiere.
Activitatea intitulată Să spunem stop accidentelor rutiere! a avut ca scop instruirea și informarea copiilor în ceea ce privește educația pentru siguranță rutieră.
         Indiferent de vârstă, regulile referitoare la traficul rutier trebuie cunoscute și respectate cu consecvență și responsabilitate.

        Întocmit,
Subcomisar de poliţie
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii