Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:31 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bacău Depistat în trafic băut și fără permis de conducere

ro

23 Feb, 2023 13:46 562 Marime text
BULETIN DE PRESĂ
 
Depistat în trafic băut și fără permis de conducere
 
La data de 22 februarie a.c, un echipaj de poliţie din cadrul Biroului Rutier Bacău au depistat în flagrant delict, un bărbat de 44 de ani, din județul Vrancea, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Parava, având o îmbibaţie alcoolică de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Din verificările efectuate în bazele de date ale Poliţiei Române s-a stabilit faptul că, acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
         Bărbatul a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi fără a poseda permis de conducere.
  •  
 
Acțiune pentru creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor din Moinești
 
La data de 22 februarie a.c., efectivele de poliție din cadrul Poliției mun.Moinești au acţionat în zonele de risc identificate, precum şi în locuri de interes, pentru creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor şi menţinerea climatului de ordine publică. La activități au participat și lucrători silvici.
          În urma activităților desfășurate au fost legitimate peste 90 de persoane și 67 de autovehicule controlate.
          Totodată au fost aplicate 57 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 23.000 de lei, din care 6 în domeniul silvic și 51 la normele privind circulația pe drumurile publice.
          De asemenea au fost confiscați 9 m.c. de material lemnos.
          Exemple: 1.Polițiștii au identificat doi tineri de 19 și 25 de ani, ambii din comuna Glăvănești, bănuiți de săvârşirea infracţiunilor de tăiere ilegală de arbori şi sustragere de arbori. Prejudiciul a fost recuperat şi predat păgubitului.
                            2. A fost identificat un localnic de 36 de ani, împotriva căruia Judecătoria Moineşti a emis mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la 135 de zile de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.  Bărbatul a fost escortat şi depus în Penitenciarul Bacău.
 
                                                                                                                                  Întocmit,
Subcomisar de poliţie
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii