Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:39 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bacău Depistat cu viteza de 124 km/h în localitate

ro

06 Dec, 2023 11:29 527 Marime text
Nr. 397 din 06 decembrie 2023
                                                                                       
 
BULETIN DE PRESĂ
 
 
Depistat cu viteza de 124 km/h în localitate
 
          La data de 05 decembrie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Bacău au depistat cu aparatul radar, un bărbat de 41 de ani, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Sascut cu viteza de 124 km/h. Totodată, în urma verificărilor efectuate a reieșit că, autoturismul nu avea poliță de asigurare de răspundere civilă obligatorie valabilă la momentul controlului.
         Cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 4.900 de lei și i-a fost reținut permisul de conducere pe o perioadă de 120 de zile, fiindu-i eliberată dovadă fără drept de circulație. De asemenea, polițiștii au luat măsura complementară de retragere a certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor cu numere de înmatriculare, fiindu-i eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.
 
  •  
 
Accident rutier pe fondul consumului de alcool
 
          La data de 05 decembrie a.c., Poliția municipiului Onești a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că, în comuna Mănăstirea Caşin a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane.
        Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că, un bărbat de 43 de ani, din municipiul Oneşti, în timp ce conducea un autoturism în comuna Mănăstirea Caşin, cu direcţia de deplasare către Oneşti ar fi pierdut controlul asupra volanului, în curbă la stânga, a părăsit partea carosabilă răsturnându-se.
        Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.
        În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului şi a pasagerului din dreapta, un tânăr de 26 ani, din comuna Oituz.
       Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

                                                                                                  Întocmit,
          Subcomisar de poliție               
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii