Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:02 29 11 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bacău Comunicat efective Crăciun

ro

24 Dec, 2021 12:12 540 Marime text

POLIȚIA BĂCĂUANĂ ÎN SPRIJINUL COMUNITĂȚII
 
 
Peste 450 de polițiști vor acționa, zilnic, în județul Bacău, suplimentar față de dispozitivul curent de ordine și siguranță publică, pentru ca sărbătoarea Crăciunului să fie petrecută în condiții de liniște și siguranță.
 
Ca de fiecare dată, și în perioada Crăciunului, polițiștii băcăuani sunt la datorie, în serviciul comunității, astfel încât toți cetățenii să sărbătorească în liniște și siguranță.
 
Polițiștii care vor acționa suplimentar față de dispozitivul curent de ordine și siguranță publică vor avea ca prioritate prevenirea și combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta liniștea cetățenilor și vor interveni rapid atunci când sunt sesizați cu privire la comiterea unor fapte antisociale.
 
Din totalul polițiștilor băcăuani care vor acționa zilnic, peste 130 sunt de la structurile de ordine publică, peste 40 sunt polițiști de la rutieră, restul fiind de la celelalte structuri, respectiv investigații criminale, investigarea criminalității economice, luptători de intervenție rapidă și polițiști de la arme, explozivi și substanțe periculoase.
 
Totodată, pentru desfășurarea activităților de menținere a ordinii și liniștii publice, a celor de prevenire a evenimentelor rutiere și asigurare a fluenței traficului rutier, polițiștii vor folosi peste 100 de autospeciale din dotarea Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.

Inspectoratul de Poliție Județean Bacău recomandă tuturor cetățenilor să aibă în vedere un minim de măsuri de autoprotecție pentru a petrece sărbătorile de iarnă în siguranță.
 
                                  SĂRBĂTORI FERICITE!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii