Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:57 25 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bacău Comunicat de presă - Din nou în acțiune pe drumurile publice din județ

ro

26 Aug, 2021 15:28 515 Marime text
Nr. 507123 din 26 august 2021
                         

 
 
DIN NOU ÎN ACȚIUNE PE DRUMURILE PUBLICE DIN JUDEŢ
 
 
        Ieri, 25 august a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, pe raza întregului județ, polițiștii băcăuani au acționat cu efective mărite, împreună cu polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratelor Județene de Poliție Vrancea, Vaslui, Neamț, Harghita și Covasna, sub coordonarea Direcției Rutiere, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum și pentru conștientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se supun prin nerespectarea regulilor de circulație.
 
Polițiștii au acționat în intervalul orar 15.00-19.00, în județul Bacău, pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.
 În urma activităților desfășurate au fost aplicate 316 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 183.280 de lei. Au fost reținute 52 de permise de conducere și un certificat de înmatriculare a fost retras. Din totalul permiselor de conducere reținute, cele mai multe au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză – 39.
            Astfel, în decurs de o zi, pe linia respectării prevederilor legale privind circulația rutieră, polițiștii au reținut în total 80 de permise de conducere.
  Polițiștii transmit încă o dată că pentru un trafic rutier mai sigur, cetăţenii trebuie să respecte cu stricteţe semnificaţia indicatoarelor rutiere şi normele de circulaţie.
 
 
Întocmit,
Inspector de poliţie

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii