Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:33 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bacău Comunicat de presă - Activităţi pentru prevenirea și limitarea infectării cu virusul COVID – 19

ro

20 Sep, 2021 14:37 753 Marime text
Nr. 507728 din 20 septembrie 2021
                        
                                                                   
 
ACTIVITĂŢI PENTRU PREVENIREA ȘI LIMITAREA INFECTĂRII CU VIRUSUL COVID – 19
 
 
Poliţiştii băcăuani continuă activităţile desfășurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituții implicate, sub autoritatea Instituției Prefectului, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID - 19.
 
          La data de 19 septembrie a.c., în cadrul activităţilor desfăşurate au fost angrenate efective de poliție, jandarmerie, reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență și polițiști locali.
          Forțele de ordine au verificat cu precădere respectarea măsurilor de izolare/carantinare de către persoanele faţă de care au fost dispuse aceste măsuri, precum şi portul măştii de protecţie în toate spaţiile publice închise. Totodată, au fost oferite măști de protecție cetățenilor, pe raza întregului județ.
În ultimele 24 de ore, au fost verificate 621 de persoane aflate în carantină şi 475 în izolare. De asemenea, au fost controlate peste 960 de obiective/locaţii şi 151 de societăţi comerciale sau persoane fizice autorizate cu privire la respectarea prevederilor Legii nr. 55 din 2020.
Totodată, pentru siguranţa cetăţenilor, poliţiştii au acţionat pentru verificarea mijloacelor de transport de persoane, fiind oprite pentru control 353 de astfel de autovehicule.
Au fost identificate 72 de persoane care nu respectau măsurile de protecţie individuală, pentru care s-au aplicat sancţiuni contravenţionale.
 
În continuare, polițiștii, împreună cu celelalte structuri ale M.A.I. și instituții cu atribuții de control vor acționa în sistem integrat în scopul prevenirii răspândirii virusului Covid 19.
 
Întocmit,
Inspector principal de poliţie
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii