Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:30 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bacău Comunicat de presă -30.07.2021

ro

30 Jul, 2021 10:44 723 Marime text
Nr. 506311 din 29 iulie 2021
                                                                                                                                                                                                                                                                                           
CERCETAȚI PENTRU PROXENETISM
 
 
          La data de 29 iulie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Bacău, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, au efectuat şapte percheziţii domiciliare, la locuințele unor persoane bănuite de proxenetism.
 
Din cercetări a reieșit că, în perioada februarie - iulie a.c., 30 de tinere ar fi desfăşurat activităţi de prostituţie, ajutate de 5 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 31 şi 48 de ani şi o tânără, de 26 de ani, care ar fi înlesnit practicarea prostituţiei, prin promovarea de anunţuri pe site-uri de matrimoniale, în 10 imobile situate în municipiile Bacău şi Roman.
 
Poliţiştii au efectuat şapte percheziţii domiciliare în municipiul Bacău şi în judeţele Constanţa, Galaţi şi Neamţ, unde au găsit şi ridicat, în vederea confiscării, 17 telefoane mobile, 14.730 de lei, 8.530 de euro, 160 de lire sterline, 100 de dolari, 2 pistoale cu bile supuse autorizării, un cuţit şi înscrisuri. 
 
6 persoane au fost conduse la sediul Poliţiei municipiului Bacău, pentru audieri, iar, în urma administrării probatoriului, 5 bărbaţi şi o femeie au fost reținuţi de poliţişti, pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, cu propunere de arestare preventivă.
 
Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale şi Unității Centrale de Analiză a Informaţiilor din Poliția Română.
 
La activități, au participat și luptători pentru acţiuni speciale din Bacău, Constanţa, Galaţi şi Neamţ.
 
 
 Întocmit,
                                                                             Inspector principal de poliţie
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii