Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bacău Comunicat acțiune rutieră weekend 13.12.2021

ro

13 Dec, 2021 15:28 636 Marime text

POLIȚIȘTII BĂCĂUANI CONTINUĂ SĂ ACŢIONEZE PENTRU SIGURANŢA TRAFICULUI RUTIER
 
În cadrul activităţilor desfăşurate, în weekend-ul trecut, de către poliţiştii rutieri, au fost aplicate 540 de sancţiuni contravenţionale. De asemenea, polițiștii au reținut 52 de permise de conducere, au retras 15 certificate de înmatriculare şi au constatat 7 infracţiuni.
 
În perioada 10-12 decembrie a.c., poliţiştii rutieri au acţionat pe drumurile publice din judeţ pentru siguranţa traficului rutier.
          Acțiunea a avut ca scop combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, respectiv, viteza neadaptată la condițiile de drum, indisciplina pietonală şi neacordarea priorităţii pietonilor şi autovehiculelor, dar şi combaterea consumului de alcool în rândul conducătorilor auto.
          În cadrul activităţilor desfăşurate, polițiștii rutieri au efectuat peste 650 de testări cu aparatul etilotest și drugtest conducătorilor auto, fiind constatate 4 infracțiuni de conducere sub influența alcoolului. Totodată, polițiștii au reținut 23 de permise de conducere șoferilor care au încălcat viteza legală admisă pe anumite sectoare de drum.
        
 De asemenea, pentru neregulile constatate în trafic, au aplicat 540 de contravenții, din care 182 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate pentru abateri de la regimul legal de viteză.
            52 de permise de conducere au fost reținute de polițiști și retrase 15 certificate de înmatriculare.
Reamintim că, polițiștii acționează zilnic, pentru monitorizarea traficului rutier și prevenirea accidentelor de circulație.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii