Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:31 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bacău Buletin de presă - La datorie, pentru Rusalii în siguranță

ro

18 Jun, 2021 15:01 779 Marime text
Nr. 505117 din 18 iunie 2021
                         
                                                                     
LA DATORIE, PENTRU RUSALII ÎN SIGURANŢĂ
 
Polițiștii băcăuani vor asigura ordinea și liniștea publică, în minivacanţa de Rusalii.
Peste 150 de polițiști vor acționa zilnic în stradă, în județul Bacău, pentru liniștea și siguranța cetățenilor, în această perioadă.
 
În perioada 18 – 21 iunie a.c., în judeţul Bacău vor acţiona peste 150 de poliţişti cu aproximativ 70 de autospeciale, în medie, zilnic, în sistem integrat, împreună cu jandarmii şi cu celelalte instituţii ale statului cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice şi respectarea măsurile de sănătate publică.
 
Poliţiştii de la ordine publică, de la poliția rutieră, precum și din cadrul structurilor de investigarea criminalității economice, investigații criminale, arme, explozivi și substanțe periculoase,precum și combaterea criminalității organizatevor acționa pentru prevenirea faptelor antisociale, apărarea patrimoniului public şi privat și creşterea siguranţei rutiere, astfel încât cetăţenii să se bucure în linişte de această sărbătoare.
 
Se va acţiona atât pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, cât şi în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în zona lăcaşurilor de cult sau de desfăşurare a manifestărilor publice circumscrise acestei sărbători.
 
Pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi asigurarea fluenţei traficului, poliţiştii rutieri vor acţiona pe principalele drumuri naţionale şi județene, utilizând aparatele radar din dotare.
 
Poliţiştii vă urează DRUM BUN şi fără evenimente rutiere!
Întocmit,
Inspector principal de poliţie
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii