Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:30 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bacău Buletin de presă - 16.06.2022

ro

16 Jun, 2022 13:25 664 Marime text
Nr.1062257 din 16 iunie 2022
                        
 
                                                                           
 
BULETIN DE PRESĂ
 
Căutat de autoritățile germane, prins de polițiștii oneșteni
 
La data de 15 iunie a.c., o patrulă de poliție din cadrul Biroului de Ordine Publică Oneşti, aflându-se în executarea serviciului de patrulare pe strada Calea Bacăului, din localitate, au legitimat un bărbat de 35 de ani, din județul Timiș, iar ca urmare a verificărilor efecutate în bazele de date ale poliției a rezultat faptul că, acesta deţine mandat european de arestare, fiind dat în urmărire de autoritățile germane pentru comiterea infracțiunii de comerț ilicit de stupefiante.
Bărbatul a fost introdus în Arestul I.P.J.Bacău.
 
  •  
 
Posesori de mandate de executare a pedepsei închisorii, depistați de polițiști
 
La data de 15 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Buhuși au depistat pe raza comunei Blăgești, un tânăr de 30 de ani, pe numele căruia Judecătoria Buhuși a emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, având de executat 9 luni pentru infracțiune la regimul rutier.
 Cel în cauză a fost introdus în Penitenciarul Bacău.
 
La aceeași dată, o patrulă de poliție din cadrul Compartimentului de Ordine Publică Bacău au identificat un bărbat de 52 de ani, din comuna Luizi- Călugara, posesor de mandat de execuatare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Bacău.
Bărbatul este condamnat la o pedeapsă de doi ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la abuz în serviciu și complicitate la fals intelectual.
Cel în cauză a fost condus şi încarcerat în Penitenciarul Bacău.
  •  
 
Bicicletă sutrasă, recuperată de polițiștii oneșteni
 
La data de 16 iunie a.c., o patrulă de poliție din cadrul Poliţiei Mun Oneşti a depistat în flagrant delict, un localnic de 26 de ani, jud. Bacău care se deplasa pe lângă o bicicletă căreia nu a putut sa-i justifice provenienţa.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bicicleta aparţine unui bărbat de 51 de ani, din mun. Oneşti, care a declarat că avea bicicleta asigurată cu un dispozitiv antifurt pe casa scării imobilului de domiciliu.
Polițiștii au predat bunul sustras păgubitului.
  •  
 
Dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului
 
 
 La data de 16 iunie a.c, un echipaj de poliție din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Moinești au depistat în trafic, pe raza comunei Solonț, un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani, din localitate.
Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul a fost condus la spital unde i s-au recoltat mostre biologice.
A fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului.
 
 
Întocmit,
Subcomisar de poliţie
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii