Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:01 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bacău Buletin de presă 09.06.2023

ro

09 Jun, 2023 14:45 724 Marime text
 
BULETIN DE PRESĂ        
 
                                                                        
 
Bărbat din Târgu-Ocna, reținut și ulterior, arestat preventiv
 
La data de 05 iunie a.c., Poliția Stațiunii Târgu-Ocna a fost sesizată prin apel 112, de către un tânăr de 28 de ani, din localitate, despre faptul că i-au fost sustrase suma de 100 de lei și un telefon mobil, de către un bărbat, în timp ce se aflau în fața unui bancomat.
          Din primele verificări a rezultat faptul că, tânărul în cauză și un bărbat de 31 de ani, ambii din Târgu-Ocna s-ar fi deplasat cu un taxi din municipiul Onești către localitatea de domiciliu, iar la un moment dat, cei doi ar fi coborât din taxi, întrucât acesta și-ar fi experimat intenția de a scoate bani din bancomatul din apropiere pentru a achita cursa șoferului de taxi.
         În fața bancomatului între cei doi bărbați ar fi izbucnit un conflict, moment în care bărbatul de 31 de ani i-ar fi smuls din mână celuilalt, suma de 100 de lei și un telefon mobil, în valoare de 600 de lei. Ulterior, bănuitul ar fi continuat cursa cu taxi-ul, în timpul căreia, sub amenințare, i-ar fi luat șoferului suma de 50 de lei, coborând într-o stație de alimentare cu carburant unde ar fi provocat scandal, ar fi amenințat clienții și angajații stației și ar fi tulburat ordinea și liniștea publică.
La data de 08 iunie a.c., polițiștii împreună cu luptători pentru acțiuni speciale au pus în executare un mandat de perchezitie domiciliară la domiciliul bărbatului de 31 de ani, cercetat pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
Cel în cauză a fost condus pentru audieri la sediul Poliţiei Târgu.-Ocna, în baza unui mandat de aducere.
Totodată, acesta a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, fiind prezentat instanței care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.
Bărbatul a fost escortat şi depus în Arestul I.P.J. Bacău.



 
 
 
Identificat și depistat de polițiști, la scurt timp după comiterea faptei
 
 
         La data de 08 iunie a.c., Secţia 2 Poliţie Bacău a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112, de către o femeie de 36 de ani, din localitate, angajată a unui magazin de pe strada Primăverii, despre faptul că o persoană necunoscută a sustras bunuri din magazin şi a fugit.
         La faţa locului polițiștii au identificat apelanta şi administratorul societăţii, în vârstă de 31 de ani, iar din discuţiile purtate cu aceştia a rezultat faptul că, în jurul orei 16.50, un bărbat ar fi încercat să sustragă un tricou ascunzându-l sub haine. Acesta ar fi fost oprit de către administrator la ieşirea din magazin, moment în care ar fi devenit agresiv, l-ar fi lovit pe acesta de mai multe ori şi ar fi fugit.
         Urmare a semnalmentelor transmise patrulelor de poliție aflate în teren, a fost identificat un tânăr de 18 ani, din judeţul Neamţ, asupra acestuia fiind găsit şi articolul vestimentar sustras din magazin.
         Persoanele implicate în eveniment au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului Bacău pentru continuarea cercetărilor, cazul fiind preluat de polițiștii de investigații criminale.
         În urma probatoriului administrat, tânărul a fost reţinut pe o perioadă de 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii