Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:09 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bacău Bărbat identificat de polițiștii din Comănești după ce ar fi furat o tricicletă

ro

23 Aug, 2023 14:55 543 Marime text
          Nr. 277 din 23 august 2023
                        
                                                                                                                 
BULETIN DE PRESĂ
 
Reținut de polițiștii oneșteni
 
La data de 22 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Onești au fost sesizați de către o tânără, de 18 ani, din municipiul Bacău, despre faptul că, în timp ce se afla într-o cameră de hotel din Onești, ar fi fost agresată fizic de către un bărbat de 29 de ani.
          Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar din primele verificări a reieșit faptul că, la data de 21/22 august a.c., tânăra s-ar fi cazat la un hotel din Onești împreună cu un bărbat, de 29 de ani, din comuna Valea Seacă. În timp ce se aflau în camera de hotel, între cei doi ar fi existat un conflict spontan în urma căruia bărbatul ar fi lovit-o, amenințat-o și nu ar fi lăsat-o pe tânără să iasă din cameră.
          În urma probatoriului administrat, polițiștii l-au reţinut pe cel în cauză pentru o perioadă de 24 de ore și l-au introdus în Arestul I.P.J Bacău.
          Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și lipsire de libertate.
  •  
Bărbat identificat de polițiștii din Comănești după ce ar fi furat o tricicletă
 
La data de 22 august a.c., în jurul orei 19:30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Comănești au fost sesizați prin SNUAU 112, de către o femeie, de 67 de ani, din localitate, despre faptul că, o persoană necunoscută i-ar fi sustras o tricicletă.
Din primele cercetări s-a stabilit că, femeia, în timp ce se afla în interiorul unei florării din Comănești ar fi lăsat trotineta nesupravegheată pe trotuarul din fața societății, aceasta fiind sustrasă de o persoană necunoscută.
          În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat un bărbat, de 54 de ani, din localitate, bănuit de comiterea faptei.
          Totodată, tricicleta a fost recuperată şi predată păgubitei.
         Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.
 
Polițiștii vă sfătuiesc:
          - să nu lăsați bicicletele, tricicletele, trotinetele nesupravegheate sau neasigurate în spațiile publice;
          - în cazul în care sunteți nevoiți să le lăsați nesupravegheate în spațiile publice, asigurați aceste mijloace de deplasare cu dispozitive antifurt;
          - nu achiziționați biciclete, triciclete, trotinete de la persoane necunoscute sau la prețuri foarte mici, acestea putând proveni din săvârșirea unor infracțiuni.
 
  •  
 
La volan sub influența alcoolului
 
La data de 22 august a.c., în jurul orei 23.30, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Moinești au depistat în flagrant delict, un bărbat de 30 de ani, din comuna Măgirești, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 117A din localitate, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.
          Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o concentrație de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior acesta fiind transportat la spital unde i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
          Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infacțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.
 
 
 
 
 
                                                                                                    ÎNTOCMIT
                                                                                            Ag. șef adj. de poliție
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii