Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:51 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bacău Bănuit de lovire sau alte violențe, reținut de polițiștii din Târgu-Ocna

ro

04 May, 2023 14:03 488 Marime text
BULETIN DE PRESĂ
 
 
Bănuit de lovire sau alte violențe, reținut de polițiștii din Târgu-Ocna
 
 
La data de 03 mai a.c., poliţiştii din cadrul Poliției Stațiunii Târgu-Ocna au reţinut, pentru 24 de ore, un tânăr de 14 ani, din localitate. Acesta este bănuit de comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.
În fapt, la data de 20 aprilie a.c., în parcul din Târgu-Ocna, ar fi izbucnit un conflict spontan între un bărbat de 35 de ani, din Slănic-Moldova și doi tineri de 14 și 18 de ani, primul fiind agresat de cei doi, fiindu-i provocate leziuni.
          În dimineața zilei de 03 mai a.c., polițiștii Poliției Stațiunii Târgu-Ocna, împreună cu luptătorii pentru acțiuni speciale, au pus în executare un mandat de perchezitie domiciliară, emis de Judecătoria Onești, la locuința tânărului de 14 ani, unde au fost identificate mijloace materiale de probă.
         Urmare a cercetărilor efectuate, s-a dispus măsura reţinerii tânărului de 14 ani, iar cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.
            Cel în cauză a fost introdus în Arestul I.P.J.Bacău.
 
 
Reținut de polițiști pentru încălcarea ordinului de protecție
 
La data de 03 mai a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Gura-Văii au fost sesizați de o femeie de 62 de ani, faptul că, soțul său ar fi încălcat ordinul de protecţie emis împotriva sa, de către Judecătoria Onești.
         Față de bărbat a fost întocmit dosar penal în care este cercetat pentru săvârşirea a două infracţiuni de încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie, fiind reținut pentru 24 de ore.
         Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Bacău.
 
 
Depistat la volan cu o alcoolemie de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat
 
         La data de 03 mai a.c, în jurul orei 19:30, pe DN 2, în interiorul localităţii Răcăciuni, un echipaj de poliție din cadrul Serviciului Rutier, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiunilor de serviciu, au depistat în trafic, un autoturism condus de un localnic de 33 de ani, iar la testarea cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat.
          Conducătorul auto a fost condus la spital, unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
          Polițiștii continuă cercetările sub aspectrul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.
 
    Întocmit,
                                                                                                     Subcomisar de poliţie
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii