Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:44 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bacău Au ajuns în arest după un scandal

ro

30 Oct, 2023 14:55 529 Marime text
Nr. 361 din 30 octombrie 2023
                        
 
                        
BULETIN DE PRESĂ
  
Au ajuns în arest după un scandal
 
          La data de 29 octombrie a.c., polițiștii Postului de Poliție Dofteana au reținut pentru 24 de ore, doi tineri, de 18, respectiv 20 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Cei în cauză au fost introduși în Arestul I.P.J. Bacău.
          Din cercetări a rezultat că, la data de 27 octombrie a.c., în timp ce se aflau pe terasa unui restaurant din comună, cei doi tineri ar fi lovit un bărbat, de 50 de ani, din localitate.
          În urma evenimentului, bărbatul a fost transportat la spital pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale de specialitate.
          Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.
 
  •  
 
 
Infracțiuni la regimul circulației rutiere
 
La data de 28 octombrie a.c., în jurul orei 16:00, polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Slănic-Moldova au depistat în trafic două mopede conduse de un tânăr, de 21 de ani și o adolescentă, de 15 ani, ambii din localitate.
Din primele verificări a reieșit faptul că, mopedele conduse de către cei doi tineri nu sunt înmatriculate. De asemenea, adolescenta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
          Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
 
  •  
 
Reținut de polițiști după ce ar fi condus fără permis și ar fi intervenit în anchetă
 
La data de 29 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Onești au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 31 ani, din comuna Cașin, bănuit de comiterea infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără permis și influenţarea declaraţiilor.
          Din cercetări a reieșit că, cel în cauză a fost depistat de către polițiști la data de 14 octombrie a.c., în timp ce conducea un autoturism în comuna Cașin, iar la efectuarea semnalului regulamentar de oprire acesta a schimbat direcția de deplasare.  
          În urma verificărilor în baza de date a reieșit că, bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
          Ulterior, pe parcursul anchetei, cel în cauză ar fi determinat o persoană să nu declare polițiștilor cele întâmplate.
          Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără permis și influenţarea declaraţiilor.
 
  •  
 
Bărbat reținut de polițiști pentru loviri sau alte violențe
 
          La data de 29 octombrie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Onești au reținut pentru 24 de ore, un bărbat, de 33 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Cel în cauză a fost introdus în Arestul I.P.J. Bacău.
          Din cercetări a rezultat că, la data de 26 octombrie a.c., în timp ce se aflau la o stână din comuna Helegiu, între doi bărbați, de 33, respectiv 44 de ani, ar fi izbucnit un conflict spontan rezultând rănirea celui din urmă, acesta fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.
          Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.
 
 
 
 
 
                                                                     ÎNTOCMIT
            Ag. șef adj. de poliție             
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii