Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:48 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bacău A condus sub influența unei substanțe psihoactive

ro

26 Apr, 2023 14:10 493 Marime text
Nr. 132 din 26 aprilie 2023
                        
 
BULETIN DE PRESĂ
 
A condus sub influența unei substanțe psihoactive
 
La data de 25 aprilie a.c., un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Serviciului Rutier Bacău a depistat un autoturism în trafic, al cărui conducător era un tânăr de 19 de ani.
          Acesta a fost testat cu aparatul etilometru rezultatul fiind negativ, după care a fost testat cu aparatul drugtest, rezultând valoare pozitivă la o substanță, motiv pentru care a fost condus la spital unde i s-au recoltat mostre biologice.
          A fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influenţa unor substanţe psihoactive.
 
 Reținere într-un dosar cu 4 infracțiuni de furt
 
            La data de 25 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Onești, în urma activităților de cercetare penală desfăşurate în mai multe dosare penale de furt, au dispus reținerea unui bărbat în vârstă de 27 de ani.
Acesta, în perioada iunie 2022 – martie 2023, ar fi sustras mai multe bunuri de la diferite persoane și societăți comerciale, cauzând un prejudiciu de aproximativ 8.000 de lei.
Cel în cauză a fost reţinut de polițiști pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore și introdus în arestul I.P.J. Bacău.
Cercetările continuă în vederea probării întregii activități infracționale a suspectului și recuperarea prejudiciului creat.                                                                             
 
Eveniment rutier
 
        La data de 25 aprilie a.c., în jurul orei 12.00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Bacău au fost sesizați despre faptul că, pe strada I. L. Caragiale din localitate a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane.
         La faţa locului polițiștii au stabilit că, un bărbat de 64 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada I .L. Caragiale din municipiul Bacău, nu ar fi acordat prioritate de trecere unei femei de 51 de ani, angajată în traversarea regulamentară a străzii.
         În urma evenimentului, a rezultat ranirea ușoară a femeii.
         Atât conducătorul autoturismului cât și pietonul, au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatele fiind negative.
         Polițiiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
 
 
Branșament ilegal la rețeaua de apă
 
        La data de 25 aprilie a.c., în jurul orei 12.00, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Bacău au fost sesizați despre faptul că, la conducta de alimentare cu apă de pe strada Austrului din localitate ar fi fost identificată o racordare frauduloasă.
         La faţa locului polițiștii au constatat că, în căminul de vane situat pe strada Austrului din municipiul Bacău, la coloana de alimentare cu apă este un branșament ce ar putea fi fraudulos, acestea ducând către o conductă amplasată în direcția străzii Corbului și care nu ar fi preluată în administrație.
         Polițiiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt și continuă cercetările în vederea identificării autorilor.

 
                                                                                                       Întocmit,
Ag. șef adj. de poliţie
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii