Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:26 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bacău 4 bărbați identificați și reținuți de polițiști pentru loviri sau alte violențe și lipsire de libertate

ro

06 Mar, 2024 15:27 362 Marime text
Nr. 62 din 06 martie 2024
                                                                                                
                                                                            
 
 
BULETIN DE PRESĂ
 
4 bărbați identificați și reținuți de polițiști pentru loviri sau alte violențe și lipsire de libertate
 
          La data de 02 martie a.c., polițiștii au fost sesizați prin SNUAU 112, de către o tânără de 19 ani, despre faptul că, un bărbat de 30 de ani ar fi fost lovit de mai multe persoane. Ulterior, cei în cauză ar fi urcat o tânără de 21 de ani într-un autoturism, împotriva voinței acesteia și au plecat într-o direcție necunoscută.
          Polițiștii Biroului Investigații Criminale Bacău, împreună cu cei din cadrul Secției 2 Poliție Bacău au început de urgență căutările tinerei de 21 de ani, aceasta fiind identificată la scurt timp la locuința unui bărbat din municipiu.
          Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 02 martie a.c., tânăra de 21 de ani, în timp ce se afla împreună cu un bărbat de 30 de ani și o prietenă de 19 ani în fața unei societăți comerciale din municipiu, în urma unui conflict spontan, ar fi fost urcată într-un autoturism împotriva voinței sale.
          După incident, bărbatul de 30 de ani ar fi fost lovit de către cei în cauză, acesta fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.
          În urma activităților investigativ-operative desfășurate de polițiștii Biroului Investigații Criminale Bacău au fost identificați 4 bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 44 de ani toți din municpiu, bănuiți de comiterea faptelor.
          La data de 04 martie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Bacău cu sprijinul colegilor din cadrul Secției 2 Poliție Bacău și cei ai Serviciului de Investigații Criminale, au pus în aplicare 4 mandate de aducere pe numele celor în cauză, aceștia fiind conduși la sediul poliției pentru audieri.
          După administrarea probatoriului, polițiștii i-au reținut pe cei 4 bărbați pentru 24 de ore și i-au introdus în Arestul I.P.J. Bacău.
          Suportul de specialitate a fost asigurat de Brigada Operaţiuni Speciale Bacău.
          Activitățile au beneficiat de sprijinul Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor Bacău.
          Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violenţe și lipsire de libertate.
 
 
  •  
 
 
 
 
Ajuns în arest după ce ar fi încălcat ordinul de protecție
 
          La data de 05 martie a.c, polițiștii din cadrul Poliției orașului Buhuși au reținut un tânăr de 28 de ani din localitate, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de încălcarea măsurilor dispuse prin ordin de protecție și violență în familie. Cel în cauză a fost introdus în Arestul I.P.J. Bacău.
 
          Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 03 martie a.c., în jurul orei 20:00, cel în cauză a revenit la domiciliul fostei concubine în vârstă de 27 de ani, deși îi era interzis acest lucru prin ordinul de protecție emis de Judecătoria Buhuși și ar fi lovit-o.
          După administrarea probatoriului, tânărul a fost reținut de polițiști și introdus în Arestul I.P.J. Bacău.
          Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încălcarea măsurilor dispuse prin ordin de protecție și violență în familie.
 
  •  
 
Acțiune a polițiștilor rutieri, pentru disciplinarea pietonilor
 
          La data de 05 martie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Bacău, împreună cu cei de la ordine publică au desfășurat o acțiune în județ, pentru combaterea abaterilor săvârșite de pietoni. 
          În cadrul activităților au fost legitimate peste 250 de persoane și au fost verificate 200 de autovehicule.
     Polițiștii au aplicat 179 de sancțiuni contravenționale, din care 79 pentru abateri săvârșite de pietoni, în valoare totală de peste 85.000 de lei.
          Totodată, au fost reținute 3 permise de conducere, au fost retrase 2 certificate de înmatriculare și au fost efectuate 80 de testări cu aparatele din dotare.
 

 
 
                                                                                                 ÎNTOCMIT
            Ag. șef adj. de poliție  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii