Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:21 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Arad Zilele Aradului

ro

18 Aug, 2023 13:42 542 Marime text
 
ZILELE ARADULUI ÎN SIGURANȚĂ
 
În perioada 18-27 august a.c., în municipiul Arad vor avea loc mai multe evenimente prilejuite de sărbătorirea Zilelor Aradului. În acest context, structurile Ministerului Afacerilor Interne sunt prezente cu efective sporite, pentru  îndeplinirea responsabilităţilor necesare asigurării unui climat corespunzător, de ordine şi siguranţă publică, fluidizarea traficului rutier şi prevenirea oricăror evenimente neplăcute.
 
Astfel, în perioada menționată, peste 100 de poliţişti arădeni vor acţiona zilnic, pe raza întregului municipiu, în special în zonele cu un aflux ridicat de persoane.
 
Polițiștii din toate structurile, ordine publică, rutieră, investigații criminale, acțiuni speciale, specialiști din cadrul Serviciului Județean de Combatere a Criminalității Organizate Arad, împreună cu jandarmi și pompieri, vor asigura o prezență vizibilă atât în cadrul evenimentelor cât și în proximitatea acestora, pentru prevenirea oricăror incidente antisociale, dar și pentru a interveni într-o manieră promtă, în cazul unor situații care se află în competența de soluționare.
 
Efectivele de poliție planificate în serviciu vor desfășura activități pe două paliere: unul este cel de prevenire și descurajare a faptelor antisociale și a consumului de substanțe interzise, iar al doilea este cel de combatere și de impunere fermă a legii.
 
Totodată poliţiştii rutieri vor acţiona permanent pentru fluidizarea traficului rutier, dar și în scopul depistării conducătorilor auto care se află la volan, sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.
 
În perioada de referinţă, în scopul reducerii riscului rutier, aceştia vor folosi la capacitate şi cu eficienţă maximă, aparatele alcooltest și drugtest dar și cea de supraveghere a traficului şi măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor.
 
În cazul în care luați cunoștință despre săvârșirea unei fapte penale sau contravenționale, vă rugăm sa va adresați celui mai apropiat polițist sau sa sunați la numărul unic de urgență 112.
 
De asemenea, vă rugăm să respectați indicațiile transmise de colegii mei de la celelate structuri ale Ministerului Afacerilor Interne.
 
Vă dorim zile în siguranță.
 
COMPARITMENTUL RELAȚII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii