Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:05 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Arad Reținut pentru violență în familie

ro

27 Oct, 2023 12:39 560 Marime text
BULETIN DE PRESĂ
Reținut pentru violență în familie
 
            La data de 26 octombrie a.c., polițiștii Secției 3 Rurală Chișineu-Criș au fost sesizați despre un scandal în familie, în Pilu. Din cercetări a reieșit că, un bărbat de 35 de ani, din localitate, pe fondul unui conflict, și-ar fi agresat fizic concubina.
            În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate într-un dosar penal, întocmit pentru violență în familie.
  •  
Mandat de executare a pedepsei închisorii, pus în aplicare de polițiști
 
            Polițiștii Secției 5 Rurală Ineu au depistat la data de 26 octombrie a.c., în Bocsig, un bărbat de 45 de ani, din localitate, pe numele căruia, magistrații Judecătoriei Ineu au emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 2 ani, pentru săvârșirea de infracțiuni rutiere.
            Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Arad.
  •  
Autor de furt, identificat
 
            În urma investigațiilor efectuate de polițiștii orașului Lipova a fost identificat un bărbat de 48 de ani, din Vladimirescu, care, la data 4 iulie a.c., ar fi sustras un motofierăstrău electric și o autofiletantă. Prejudiciul a fost recuperat și predat persoanei vătămate.
            Cercetările sunt continuate într-un dosar penal, întocmit pentru furt.
  •  
                                   
Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri
 
În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri au desfășurat mai multe acțiuni pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente cu consecințe grave, precum și pentru conștientizarea, de către participanții la trafic, a pericolelor la care se expun, prin nerespectarea regulilor de circulație.
            Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 93 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 32.000 de lei, din care 24 pentru nerespectarea vitezei legale în localități și în afara acestora.
            Au fost reținute 4 permise de conducere și retrase 9 certificate de înmatriculare.
            Recomandăm tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulație și să adopte un comportament preventiv în deplasări.
 
COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii