Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:15 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Arad Reținut pentru încălcarea ordinului de protecție

ro

27 Nov, 2023 15:35 677 Marime text
BULETIN DE PRESĂ
 
Reținut pentru încălcarea ordinului de protecție
 
            La dat ade 26 noiembrie a.c., polițiștii Secției 6 Rurală Beliu au fost sesizați despre faptul că, un bărbat de 44 de ani, din Archiș, ar fi încălcat ordinul de protecție emis pe numele său, de magistrații Judecătoriei Ineu, prin aceea că, s-ar fi apropait de soția sa la o distanță mai mică decât cea prevăzută în ordinul de protecție.
            În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate într-un dosar penal, întocmit pentru încălcarea ordinului de protecție.
  •  
Infracțiune rutieră
 
            Polițiștii din Vladimirescu au depistat la data de 26 noiembrie a.c., în jurul orei 18.00, un bărbat de 22 de ani, din Pauliș în timp ce conducea un autoturism pe D.N 7. Testarea cu aparatul din dotare a indicat posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, perosana fiind condusă la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice și stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. Bărbatul este cercetat penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
  •  
Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri
 
În ultimele 72 de ore, polițiștii rutieri au desfășurat mai multe acțiuni pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente cu consecințe grave, precum și pentru conștientizarea, de către participanții la trafic, a pericolelor la care se expun, prin nerespectarea regulilor de circulație.
            Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 393 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 148.000 de lei, din care 209 pentru nerespectarea vitezei legale în localități și în afara acestora.
            Au fost reținute 23 de permise de conducere și retrase 11 certificate de înmatriculare.
            Recomandăm tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulație și să adopte un comportament preventiv în deplasări.
 
COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii