Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:01 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Arad Reținut pemtru conducerea unui vehicul fără permis de conducere

ro

25 Oct, 2023 13:21 499 Marime text
BULETIN DE PRESĂ
Autori de tâlhărie calificată, identificați și reținuți
           
La data de 22 octombrie a.c., în jurul orei 14.00, polițiștii Secției 1 Rurală Arad au fost sesizați despre faptul că, două persoane de sex masculin și feminin, au pătruns fără drept într-un imobil din Vinga,  de unde ar fi sustras prin folosirea forței, un telefon mobil și 400 de lei.
În urma investigațiilor efectuate de polițiștii Secției 1 Rurală Arad, sub coordonarea procurorului de caz, au fost identificați un bărbat de 24 de ani și o femeie de 25 de ani, ambii din Vinga, care, în baza probatoriului administrat au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților Judecătoriei Arad, cu propunerea luării de măsuri preventive.
            Cercetările sunt continuate într-un dosar penal, întocmit pentru furt calificat.
  •  
Reținut pemtru conducerea unui vehicul fără permis de conducere
 
            Polițiștii orașului Chișineu-Criș au depistat la data de 24 octombrie a.c., în jurul orei 12.30, un bărbat de 23 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe strada Brândușei din Chișineu-Criș.
            Din verificări a reieșit că bărbatul avea permisul de conducere reținut. În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate într-un dosar penal, întocmit pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
  •  
Acțiune preventivă, în municipiu și județ
 
            La data de 25 octombrie a.c., polițiștii din municipiu împreună cu cei ai orașului Chișineu-Criș, cu sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, au desfășurat câte o acțiune preventivă, pe raza de competență, cu scopul menținerii unui climat de ordine și liniște publică și impunerii respectării legislației rutiere.
            În cadrul activităților au fost legitimate 123 de persoane și verificate 119 autovehicule. Au fost aplicate 47 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 13.740 de lei, fiind totodată reținut 1 permis de conducere și retrase 3 certificate de înmatriculare.
            Aceste acțiuni au caracter permanent și se desfășoară atât în municipiu cât și în județ.
  •  
Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri
 
În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri au desfășurat mai multe acțiuni pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente cu consecințe grave, precum și pentru conștientizarea, de către participanții la trafic, a pericolelor la care se expun, prin nerespectarea regulilor de circulație.
            Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 141 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 53.400 de lei, din care 36 pentru nerespectarea vitezei legale în localități și în afara acestora.
            Au fost reținute 13 permise de conducere și retrase 5 certificate de înmatriculare.
            Recomandăm tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulație și să adopte un comportament preventiv în deplasări.
 
COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii