Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:03 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Arad Bănuiți de lovire, reținuți

ro

26 Jun, 2023 14:36 699 Marime text
BULETIN DE PRESĂ
Ordin de protecție provizoriu
 
            Polițiștii Secției 6 Rurală Beliu cercetează un bărbat de 24 de ani, din Arad, care, la data de 24 iunie a.c., pe fondul unui conflict spontan, și-ar fi agresat fizic mama și sora.
Bărbatul a fost internat la Secția de Psihiatrie din cadrul Spitalului Județean Arad, pe numele acestuia fiind emis un ordin de protecție provizoriu. Cercetările sunt continuate de polițiști într-un dosar penal, întocmit pentru violență în familie.
  •  
            Bănuiți de lovire, reținuți
 
            În urma investigațiilor efectuate de polițiștii orașului Ineu, a fost identificat 1 bărbat, de 20 de ani, din Mișca și doi minori din județul Bihor, care, la data de 25 iunie a.c., ar fi agresat fizic, un bărbat din Bocsig.
            În baza probatoriului administrat, cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate într-un dosar penal, întocmit pentru lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.
  •  
Infracțiuni rutiere
 
            La data de 23 iunie a.c., în jurul orei 19:50, polițiștii Biroului Rutier au depistat un bărbat de 30 de ani, din Chișineu-Criș, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ovidiu.
Testarea cu aparatul DrugTest a indicat valori pozitive pentru metamfetamină.
            Polițiștii Secției 1 Vlaicu au depistat la data de 25 iunie a.c., în jurul orei 02:10, un arădean de 55 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Poetului. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o îmbibație alcoolică de 1,90 mg./l. alcool pur în aerul expirat.
            Sub influența alcoolului la volan au mai fost depistați: un bărbat de 48 de ani, din Sântana ( 1,73 mg./l. alcool pur în aerul expirat); un bărbat de 53 de ani, din Vârfurile ( 0,81 mg./l. alcool pur în aerul expirat) și un bărbat de 46 de ani, din Secusigiu ( 0,65 mg./l. alcool pur în aerul expirat)
În toate cazurile a fost dispusă recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a substanțelor consumate, respectiv a alcoolemiei.
Au mai fost depistați în trafic, cu dreptul de a conduce suspendat: un arădean de 68 de ani, și un tânăr de 22 de ani, din Curtici.
Cei în cauză sunt cercetați penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.
  •  
Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri
 
În ultimele 72 de ore, polițiștii rutieri au desfășurat mai multe acțiuni pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente cu consecințe grave, precum și pentru conștientizarea de către conducătorii auto a pericolelor la care se expun, prin nerespectarea regulilor de circulație.
Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 337 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 139.200 de lei, din care 165 pentru nerespectarea vitezei regulamentare în localități și în afara acestora.
Au fost reținute 24 de permise de conducere și retrase 7 certificate de înmatriculare.
Recomandăm tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulație și să adopte un comportament preventiv în deplasări.
 
 
COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii