Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:56 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Arad 1 mai în siguranță

ro

27 Apr, 2023 14:58 450 Marime text
Nr. 12.234  din 27 aprilie 2023
 
1 MAI ÎN SIGURANȚĂ
 
În perioada 28 aprilie - 01 mai a.c., pentru menținerea ordinii și siguranței publice, cu ocazia minivacanței de Ziua Internațională a Muncii, peste 100 de polițiști, suplimentar față de efectivele zilnice, vor fi în stradă pentru menținerea ordinii publice în locurile aglomerate, în zonele turistice și de agrement și spre punctele de trecere a frontierei.
 
Dacă alegeți să plecați din localitate, asigurați-vă că ferestrele și ușile imobilului sunt asigurate și nu postați pe rețelele sociale plecarea de acasă.
La cumpărături, evitați să aveți asupra Dvs. sume mari de bani, iar în parcările supermarketurilor nu lăsați bunuri de valoare și/sau documente, la vedere, în autoturism.
 
Polițiștii rutieri vor acționa pe căile de acces  care converg spre zonele de agrement, în zonele cu risc ridicat de accidente și la orele cu trafic intens, pentru combaterea excesului de viteză, prevenirea accidentelor și blocajelor rutiere și fluidizarea circulației pe principalele artere din municipiu și județ.
Recomandăm cetățenilor să manifeste prudență și să nu conducă dacă au consumat băuturi alcoolice.
De asemenea, le recomandăm să respecte indicațiile polițiștilor rutieri care se află în trafic și să nu depășească viteza legală, pentru monitorizarea acesteia urmând a fi utilizate aparatele radar montate pe autospecialele de poliție și dispozitivul TrueCam.
Totodată, înainte de a pleca la drum recomandăm șoferilor să se intereseze de situația traseului pe care urmează să se deplaseze. Informații în timp real despre trafic pot fi găsite la secțiunea INFOTRAFIC de pe pagina Poliției Române.
 
În caz de nevoie, dacă ați asistat sau aveți cunoștință despre comiterea unei fapte antisociale apelați cu încredere la cel mai apropiat polițist sau sunați la 112.
Vă mulțumesc și vă dorim un weekend liniștit.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii