Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:58 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Alba Razie la Sebeș

ro

08 Nov, 2023 14:26 460 Marime text
Nr. 100.988 din 08 noiembrie 2023
 
 
 
UPDATE - RAZIE LA SEBEȘ
 
 
În urma efectuării, la data de 7 octombrie 2023, a unei acțiuni de amploare, pentru depistarea și sancționarea faptelor antisociale, creșterea siguranței rutiere, protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite, protecția animalelor și pentru protecția mediului, în municipiul Sebeș, au fost aplicate 68 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 11.255 de lei.
 
De asemenea, în cadrul acțiunii, au fost efectuate 5 percheziții domiciliare, la persoane bănuite că ar fi efectuat activități neautorizate de dezmembrare și reparații auto și au fost constatate, în flagrant, un număr de 6 infracțiuni, dintre care 4 de exercitarea fără drept a unei profesii sau activități, una de eliminarea, deținerea, păstrare a deșeurilor în afara spațiilor autorizate și una de neluarea sau nerespectarea măsurilor obligatorii în desfățurarea activităților de colectare, tratare, transport, valorificare sau eliminare a deșeurilor periculoase, poluarea prin evacuarea în atmosferă sau pe sol a unor deșeuri ori substanțe periculoase.
 
Polițiștii au identificat 7 persoane, bănuite de săvârșirea unor infracțiuni de furt și violarea sediului profesional.
 
În ceea ce privește creșterea siguranței rutiere, au fost verificate 118 autovehicule, au fost testați 22 de conducători auto, a fost reținut un permis de conducere și au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.
 
La acțiune, alături de polițiștii din Sebeș, au participat și polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului de Ordine Publică, Serviciului Rutier, Serviciului Criminalistic, Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Biroului de Protecție a Animalelor, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba precum și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean ”Avram Iancu” Alba și ai Grupării Mobile de Jandarmi ”Regele Ferdinand I” Târgu Mureș.
 
Alături de polițiști, în acțiune au fost angrenați reprezentanți ai Gărzii de Mediu – Comisariatul Județean Alba, Direcției Sanitar Veterinare și Pentru Siguranța Alimentelor Alba, Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Alba, Registrului Auto Român Alba, Primăriei Municipiului Sebeș, Direcției Poliția Locală Sebeș, Direcției Generale de Asistență Socială, Medicală și Comunitară Sebeș, S.C. APA C.T.T.A. S.A și S.D.E. Electrica Transilvania Sud- Sucursala Sebeș.
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii