Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:30 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Alba Persoanelor interesate le-au fost oferite informații despre școlile din subordinea Ministerului Afacerilor Interne

ro

26 Oct, 2023 16:00 485 Marime text
 
                                                                           Nr. 100.969 din 26 octombrie 2023
 
 
 
PROMOVAREA  PROFESIEI DE POLIŢIST
 
Azi, 26 octombrie 2023, polițiștii din Alba Iulia au fost prezenți în incinta noului centru comercial din municipiu, Carolina Mall și au interacționat cu persoanele dornice să afle mai multe despre profesia de polițist.
 
Persoanelor interesate le-au fost oferite informații despre școlile din subordinea Ministerului Afacerilor Interne, care pregătesc agenți de politie, precum și condițiile pe care un candidat trebuie să le îndeplinească, pentru a participa la concursul de admitere la o astfel de instituție de învățământ. 
 
Au fost discutate aspecte legate de abilitățile necesare unui polițist, avantajele oferite tinerilor care urmează  școlile de poliție, aceștia fiind invitați să se gândească la posibilitatea alegerii unei cariere în poliție și încurajați să se pregătească din timp pentru un eventual examen de admitere.
 
La aceste activități, au participat polițiști din cadrul structurii de resurse umane, pregătire profesională, relații publice, ordine publică, criminalistică și Serviciului pentru Acțiuni Speciale.
 
Reamintim faptul că, în perioada 18 octombrie – 5 noiembrie 2023, au loc înscrierile candidaților pentru participarea la concursurile de admitere în școlile de agenți de poliție. Detalii pot fi obținute de pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, la secțiunea “carieră“.
 
Toate detaliile privind condițiile pe care trebuie să le îndeplinească un candidat, actele necesare la înscriere și probele de concurs se regăsesc aici: https://ab.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-in-scolile-de-politie/anunt-ipj-alba-39783-17-10-2023-privind-admiterea-la-scolile-postiliceale-din-cadrul-m-a-i-sesiunea-octombrie-2023-februarie-2024
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii