Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:33 15 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Alba Ordin de protecție provizoriu și dosar penal pentru lovire sau alte violențe și amenințare

ro

22 Aug, 2023 15:15 654 Marime text
                                                                                Nr. 100.874 din 22 august 2023
 
 
BULETIN DE PRESĂ
 
Ieri, 21 august 2023, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ.
 
În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 423 de persoane și au fost verificate 269 de autovehicule.
 
Au fost constatate 159 de abateri de natură contravențională, majoritatea la normele legale privind circulația pe drumurile publice, care au fost sancționate cu amenzi în valoare totală de 31.450 lei. Au fost retrase 10 certificate de înmatriculare și au fost reținute 8 permise de conducere.
 
Au fost efectuate 45 de testări privind consumul de alcool și droguri, iar polițiștii au constatat 4 infracțiuni.
 
 
  •  
 
Reținuți de polițiști
 
La data de 21 august 2023, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sprijiniți de polițiștii de investigații criminale din Cugir au identificat și reținut, pentru o perioadă de 24 de ore, un tânăr de 21 de ani, din Cugir, județul Alba, care este bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie calificată, faptă sesizată poliției în seara zilei de 20 august, de către o femeie de 85 de ani, din Cugir.
 
În sarcina tânărului s-a reținut faptul că, în seara zilei de 20 august 2023, în timp ce se afla pe o stradă din orașul Cugir, i-ar fi smuls, vârstnicei, lanțul aflat la gâtul acesteia, după care a fugit, pentru a-și asigura scăparea.
 
Astăzi, 22 august, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.
 
Cercetările sunt continuate.
  •  
 
La data de 21 august 2023, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Abrud au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 30 de ani, din Abrud, județul Alba, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.
 
În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în noaptea de 20/21 august 2023, în timp ce se afla într-un local public din orașul Abrud, s-ar fi manifestat agresiv față de doi clienți ai localului, creându-le și celorlalți clienți o stare de temere. În urma incidentului a rezultat rezultat rănirea ușoară a celor două persoane, fără a fi nevoie de îngrijiri medicale de specialitate.
 
În cursul zilei de azi, 22 august, bărbatul reținut va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.
 
Cercetările sunt continuate.
 
Ordin de protecție provizoriu și dosar penal pentru lovire sau alte violențe și amenințare        
 
La data de 21 august 2023, polițiștii din cadrul Secției 3 de Poliție Rurală Aiud au fost sesizați, de către o femeie, în vârstă de 32 de ani, din localitatea Unirea, județul Alba, cu privire la faptul că a fost amenințată și agresată fizic de către fostul concubin.
 
Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, în timp ce se aflau pe raza localității Decea, din județul Alba, pe fondul unor discuții în contradictoriu, bărbatul, în vârstă de 33 de ani, ar fi amenințat-o și agresat-o fizic, pe femeie.
 
Pe numele bărbatului a fost emis ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile și a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare.
 
 
  •  
 
Amplasarea radarelor în data de 23 august 2023        
 
Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj
Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu
Drumul Naţional 7  Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara
Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori
Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu
Drumul Naţional 75 – Câmpeni   – Gârda – Arieşeni
Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa
Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor
Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian
Cugir – strada Victoriei
Ocna Mureş – Războieni – Noşlac
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii