Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:53 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Alba Amplasarea radarelor în data de 13 octombrie 2023

ro

12 Oct, 2023 13:00 548 Marime text
Nr. 100.946 din 12 octombrie 2023
 
 
BULETIN DE PRESĂ
 
 
Ieri, 11 octombrie 2023, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ.
 
În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 546 de persoane și au fost verificate 305 autovehicule.
 
Au fost constatate 165 de abateri de natură contravențională, majoritatea la normele legale privind circulația pe drumurile publice, care au fost sancționate cu amenzi în valoare totală 30.305 lei. A fost reținut, în vederea suspendării, un permis de conducere, au fost retrase 10 certificate de înmatriculare și au fost constatate 4 infracțiuni.
 
Au fost efectuate 74 de testări privind consumul de alcool și droguri.
  •  
 
Reținuți de polițiști
 
La data de 11 octombrie 2023, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au identificat și reținut un tânăr de 18 ani, din comuna Roșia de Secaș, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, faptă sesizată poliției în aceeași zi.
 
Se pare că, în perioada 6 – 11 octombrie 2023, folosindu-se, fără drept, de chei potrivite, tânărul ar fi pătruns, în mod repetat, într-o locuință din localitatea Ungurei, care aparține unor persoane pentru care ar fi desfășurat diverse munci și ar fi sustras, în total, 14.700 de lei și 100 de euro.
 
Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 50 %.
 
În cursul zilei de azi, 12 octombrie, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.
 
  •  
 
La data de 11 octombrie 2023, polițiștii de Secției 7 Poliție Rurală Sebeș au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 48 de ani, din comuna Săsciori, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu și distrugere.
 
În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în seara zilei de 10 octombrie 2023, ar fi pătruns, fără drept, în curtea unei locuințe din localitatea Gârbova și ar fi distrus ușa de acces în casă.
 
În cursul zilei de azi, 12 octombrie, bărbatul reținut va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.
 
Cercetările sunt continuate.
 
  •  
Accident rutier
 
La data de 11 octombrie 2023, în jurul orei 17.20, un bărbat de 60 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 106 K, la ieșire din Sebeș spre localitatea Daia Română, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani, din comuna Daia Română.
 
În urma accidentului, conducătorul primului autoturism precum și un bărbat de 33 de ani și o femeie de 54 de ani, pasageri în cele două autoturisme, au suferit leziuni corporale și au fost transportați la spital.
 
Conducătorilor auto le-au fost recoltate mostre de sânge, pentru a se stabili dacă erau sub influența alcoolului.
 
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
  •  
 
Amplasarea radarelor în data de 13 octombrie 2023   
 
Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj
Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu
Drumul Naţional 7  Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara
Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori
Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu
Drumul Naţional 75 – Câmpeni   – Gârda – Arieşeni
Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa
Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor
Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian
Cugir – strada Victoriei
Ocna Mureş – Războieni – Noşlac
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii