Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:13 05 03 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Intervenţii aeriene elicoptere MAI

ro

28 Jan, 2014 11:29 897 Marime text
BULETIN INFORMATIV
Nr. 27 din 28 ianuarie 2014

Din Ordinul viceprim-ministrului, ministru interimar al Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, Inspectoratul General de Aviație al Ministerului Afacerilor Interne continuă și astăzi misiunile aeriene de acordare de sprijin și intervenție medicală specializată împreună cu personal SMURD.

În această dimineaţă, piloţii MAI au decolat cu un elicopter tip SMURD către localitatea Racoviţă din judeţul Brăila, pentru a prelua şi transporta o gravidă de 29 de ani către o unitate medicală specializată. Elicopterul a aterizat la destinaţie în jurul orei 10.05.


Totodată, la ora 10.10, de la Unitatea Specială de Aviaţie Bucureşti, a decolat un alt elicopter de capacitate mare, de tip MI-17, acesta urmând să se deplaseze către localitatea brăileană Bordei Verde, pentru a prelua două cazuri ce necesită asistenţă medicală de urgenţă.

* * *
În cursul zilei de luni 27 ianuarie 2014, piloții MAI au salvat 23 de persoane aflate în situații critice din Galați, Vrancea și Buzău.


Piloţii Inspectoratului General de Aviaţie al Ministerului Afacerilor interne sunt pregătiţi să intervină şi astăzi, 28 ianuarie a.c., cu elicopterele din dotare, în zonele afectate de condiţiile meteorologice extreme din ultimele zile.

Ti-a placut articolul?

Comentarii