Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:13 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IGPR Infotrafic Valori de trafic intense pe DN1

ro

06 Jan, 2023 15:42 1532 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că valorile de trafic au început să se intensifice pe DN 1 Ploiești – Braşov, iar situația traficului se prezintă astfel:    -  Centura de Vest a Mun. Ploiesti,  trafic normal, fără precipitații, carosabil umed;
    -  Comarnic pe sensul de mers Ploiesti către Brașov, coloană în miscare de la km 103+500 până la km 107, iar pe sensul de mers Brașov către Ploiesti trafic intens pe zona centrală, carosabil uscat;
    -  Bușteni, pe sensul de mers Ploiesti către Brașov coloană în mișcare de la km 127 până la km 131, iar pe sensul Brașov către Ploiești coloană în miscare de la km 138 până la km 131, lapoviță, carosabil umed.
 
 
Județul Brașov, pentru a asigura fluența traficului, a fost luată măsura devierii(nivel de recomandare) circulaţiei de pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, pe DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti*.
 
Cu aceeaşi oră se aplică şi devierea(nivel de recomandare)  de pe DN73A Râșnov – Predeal pe DN73, fie către Braşov şi apoi spre Cheia pe DN1A, fie către Piteşti pe DN73 şi apoi spre Bucureşti pe autostrada A1.
 
Pentru reducerea riscului de implicare în accidente rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare și să semnalizeze din timp această intenție!
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii