Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:11 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IGPR Infotrafic Trafic intens pe DN 1 Brașov-Ploiești. Optați pentru rute alternative!

ro

27 Dec, 2021 13:25 812 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră - 13:15, se înregistrează valori ridicate de trafic pe DN 1 Brașov-Ploiești, astfel:
  • Centura de Vest a municipiului Ploiești: trafic intens către Brașov, cu coloană între sensurile giratorii DN 1A - km. 60 și Strejnicu-km. 61+500 de metri;
  • Comarnic: coloană în mișcare pe directia de deplasare București-Brașov, de la km. 99+500 de metri (Nistorești) până la km. 107 (Comarnic);
  • Sinaia și Bușteni: trafic intens pe sensul către Brasov, coloană în mișcare de la km. 124  până la km. 131, iar către București,  coloana este formată de la limita cu județul Brașov (stațiunea Predeal) până la km. 133.
De asemenea, valori de trafic ridicate sunt și pe DN 73A, între Pârâul Rece și Predeal, intersecție cu DN 1.
Polițiștii acționează pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor stațiunilor montane de pe Valea Prahovei.
Pentru evitarea aglomerației pe principalele artere rutiere, călătoriile trebuie planificate din timp, cu luarea în considerare a rutelor alternative.
Recomandăm atenţie în efectuarea manevrelor, schimbarea benzii doar după semnalizarea intenţiei, rularea cu viteza adaptată condiţiilor de trafic şi foarte importantă pentru arterele de viteză este mărirea distanţei de siguranţă între vehicule.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii