Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:08 21 03 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IGPR Infotrafic Situația traficului la ora 11.00

ro

30 Jan, 2023 11:21 426 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația rutieră a fost reluată pe DN 24D, între localitățile Băleni – Tulucești, județul Galați, circulându-se în continuare în condiții de iarnă.
 
De asemenea, traficul este restricționat pentru autovehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone pe DN 24D, între Băleni și limită cu județul Vaslui.
 
Sunt semnalate precipitații mixte care favorizează depunerea poleiului pe mai multe artere rutiere din județele Areș și Sibiu, fără a fi semnalate evenimente rutiere în desfășurare.
 
Se circulă în condiții de ceață densă, cu vizibilitate sub 200 de metri,  pe alocuri chiar sub 50 de metri, pe DN2 Săbăoani – Hanu Ancuței.  


Înainte de a pleca la drum, informaţi-vă cu privire la condiţiile meteo din zonele în care urmează să vă deplasaţi şi echipaţi-vă maşina corespunzător, cu anvelopele de iarnă!
Sporiţi atenţia la intrările şi ieşirile de pe poduri sau la încrucişările cu autovehiculele cu gabarit mare şi evitaţi oprirea sau staţionarea în dreptul copacilor de pe marginea drumurilor, pe care vântul puternic îi poate rupe. În condiții de trafic intens, păstraţi-vă calmul, respectați toate regulile de circulație şi nu blocaţi intersecţiile. De asemenea, nu vă angajaţi în depăşirea coloanelor de autovehicule.
În situaţia în care vizibilitatea în oglinzile autovehiculului este redusă din cauza ploii/ceții/lapoviţei/ninsorii, folosirea luminilor de către toţi conducători auto reduce riscul producerii unor accidente rutiere.
Curăţaţi farurile şi blocurile de semnalizare şi folosiţi corespunzător instalaţia de ventilaţie - climatizare! 


Informații în timp real despre restricțiile de trafic determinate de evenimente rutiere pot fi accesate pe site-ul oficial - www.politiaromana.ro - secțiunea INFOTRAFIC.
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii