Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:50 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IGPR Infotrafic Situația traficului la 09

ro

27 Jan, 2023 10:23 630 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, se circulă îngreunat, în condiții de iarnă pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, unde la km 146, în zona localității Morărești, județul Argeș, un autotren a derapat în această dimineață și blochează deplasarea pe o bandă.
 
Pe DN 2 traficul se desfășoară dirijat pe un fir între Râmnicu Sărat și Buzău, după ce două autotrenuri au derapat.
 
În județele aflate la această oră sub atenționare meteo Cod Galben sunt semnalate precipitații sub formă de ninsoare, cu depunerea unui strat subțire de zăpadă pe carosabil în zona montană a județelor Argeș, Brașov, Buzău, Caraș-Severin, Dâmbovița, Harghita, Mehedinți, Prahova, Vrancea, unde se acționează cu utilaje de deszăpezire.
 
Sunt precipitații sub formă de ploaie și lapoviță ușoară pe artere rutiere din județele Alba, Bacău, Dolj, Ilfov, Olt, Vâlcea.
 
Pe autostrăzile A1 București - Pitești, A2 București – Constanța, A3 București - Ploiești se circulă pe un carosabil umed, fără precipitații.
 
Pentru prevenirea unor evenimente rutiere grave, le recomandăm conducătorilor auto să se informeze cu privire la condiţiile meteo din zonele în care urmează să se deplaseze, să aibă autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă, să evite oprirea pe benzile de circulație sau bruscarea comenzilor pe o suprafață umedă sau alunecoasă și să adapteze permanent viteza la condițiile de drum!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii