Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:08 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

I.P.J. GIURGIU Comunicat de presa-6 iunie-rezultate minivacanta

ro

06 Jun, 2023 13:31 479 Marime text
Nr. 7602/211 din 6 iunie 2023
 
ȘTIRE DE PRESĂ
 
REZULTATELE ACȚIUNILOR POLIȚIȘTILOR GIURGIUVENI, ÎN PERIOADA 1-5 IUNIE 2023
 
În perioada 1-5 iunie a.c., poliţiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, alături de efective ale celorlalte instituții cu atribuții în domeniu, au acționat pe raza județului, pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică.
 
Cu această ocazie, au fost aplicate 540 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 193.815 lei, iar ca măsuri complementare au fost reținute 64 de permise de conducere și 47 de certificate de înmatriculare, pentru nerespectarea prevederilor O.U.G 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.
 
De asemenea, în perioada de referință, polițiștii giurgiuveni au legitimat 1234 de persoane, au verificat 1093 de  autovehicule și au efectuat 731 de testări cu aparatul Drager și 32 cu aparatul Drugtest.
 
Totodată, pe timpul activităților pentru prevenirea accidentelor de circulație, au fost constatate în flagrant delict 15 infracțiuni la regimul rutier.
 
Polițiștii structurii de ordine publică au aplicat, în perioada de referință, 96 de sanctțiuni contravenționale, în valoare totală de 35.380 de lei, pentru nerespectarea prevederilor legale.
 
Dintre acestea, 27 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru adresarea de injurii, gesturi de natură a tulbura ordinea și liniștea publică, dar și pentru consumul de băuturi alcoolice în locuri publice.
Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi au fost, de asemenea, priorităţi ale poliției giurgiuvene, sens în care, poliţiştii rutieri au acționat permanent pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, principalul scop fiind diminuarea riscului rutier pe drumurile publice din județ.
 
De menţionat este faptul că, în zona lăcaşurilor de cult şi a localurilor publice nu au fost înregistrate evenimente deosebite.
 
Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu rămân la datorie, pentru menținerea ordinii și liniștii publice, dar și pentru prevenirea și combaterea fenomenului infracțional!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii