Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:55 18 04 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă - MAI Măsuri de asigurare a ordinii publice

ro

23 Oct, 2015 10:59 790 Marime text
În perioada 24-25 octombrie a.c., efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean  Constanţa, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanţa şi I.S.U. Constanţa,  vor acţiona pentru asigurarea climatului de ordine la o serie de evenimente organizate în zona de responsabilitate,  pentru ca acestea să se poată desfăşura în condiţii de siguranţă.
 
Sâmbătă  24 octombrie a.c.,  jandarmii constănţeni vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele F.C. Farul Constanţa şi F.C. Oţelul Galaţi,  eveniment sportiv ce se va desfăşura la stadionul “Farul” din municipiul Constanţa, începând cu ora 17.00.
 
Tot sâmbătă  17 octombrie a.c.,  efective de jandarmi vor vor acţiona şi pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a crosului universitar “Student Run” ce va începe la ora 13.00, având ca punct de plecare Piaţa Ovidiu.
 
Duminică, 25 octombrie a.c.,în intervalul orar 10.00-11.00,   jandarmii constănţeni vor veghea la desfăşurarea într-un climat de ordine şi siguranţă a ceremoniei militare organizate la Mangalia, cu ocazia Zilei Armatei Române.
Pentru buna desfăşurare a acestor activităţi, jandarmii adresează rugămintea către participanţi să manifeste spirit de fair-play şi să respecte prevederile legale în vigoare, reamintind că nu vor fi tolerate fapte care aduc atingere ordinii publice şi siguranţei cetăţeanului.
 
             
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii