Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:36 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caravană umanitară a M.A.I. în localitățile afectate de inundațiile din septembrie

ro

05 Dec, 2013 18:24 1266 Marime text
În pragul sărbătorilor de iarnă, Ministerul Afacerilor Interne va desfăşura, sâmbătă, 7 decembrie a.c., o acţiune umanitară în judeţul Galaţi - în patru dintre localităţile grav afectate de inundaţiile din luna septembrie.
 
În spiritul solidarităţii şi al omeniei, în urma unui apel umanitar iniţiat la nivelul Ministerului Afacerilor Interne, angajații au donat bani pentru ajutorarea copiilor din familiile greu încercate. Din cei peste 65.000 lei donaţi, au fost achiziţionate haine şi rechizite pentru copii şi bunuri pentru cinci şcoli din patru localităţi.
 
Elevii şcolilor din localităţile Cuza Vodă, Suhurlui, Costache Negri şi Cudalbi vor primi în dar, la o zi după Sărbătoarea Sfântului Nicolae, table şcolare, echipamente sportive, rechizite, calculatoare, imprimante şi videoproiectoare. În plus, vor fi donate 300 de cărţi pentru refacerea fondului de carte al bibliotecii din comuna Costache Negri, distrusă de ape. Volumele provin din Rezerva Naţională de Publicaţii a Bibliotecii Naţionale a României şi din donaţiile cadrelor M.A.I.
 
În cadrul acţiunii umanitare, peste 200 de copii vor primi din partea lucrătorilor M.A.I. pachete cu haine şi rechizite.
Caravana umanitară va ajunge la ora 11:00 în localitatea Cuza Vodă, la ora 12:00 în comuna Suhurlui, la ora 13:30 în localitatea Costache Negri, acțiunea încheindu-se în jurul orei 14:45 în comuna Cudalbi.
 
Acțiunea de sâmbătă este al doilea demers umanitar desfăşurat în jud. Galaţi de angajaţii Ministerului Afacerilor Interne, care la începutul anului şcolar au donat rechizite şi dulciuri pentru copiii din familiile afectate de inundaţii.
 
Persoană de contact: inspector principal de poliţie Monica Dajbog
(purtător de cuvânt al M.A.I.), tel. 0745.762.633.
 
DIRECŢIA INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii