Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:51 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă al Inspectoratului de Poliție al Județului Bistrița Năsăud 30 august 2021

ro

31 Aug, 2021 11:38 986 Marime text
Bănuit de furt, identificat de polițiști; bunurile sustrase recuperate de polițiști
 
În urma cercetărilor efectuate într-un dosar penal de furt, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au identificat un tânăr de 25 de ani, din Tureac, bănuit de comiterea faptei. Bunurile au fost recuperate și restituite păgubitului.
 
Din cercetările efectuate a reieșit faptul că în noaptea de 13/14 iulie a.c., tânărul ar fi pătruns într-o anexă a unei locuințe situate în Tureac, de unde ar fi sustras mai multe unelte electrice (bormașină, picamer, 2 motofierăstraie, trusă de scule). Prejudiciul, în valoare de 5.000 de lei, a fost recuperat în totalitate.
 
Crecetările în acest caz sunt continuate de Secția 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului în cadrul unui dosar penal de furt, în vederea documentării cauzei sub toate aspectele ei.
  
             Fără permis, implicat într-un accident rutier
 
În noaptea de 29/30 august a.c., în Budești, a avut loc un accident rutier soldat cu avarii, iar conducătorul auto a plecat de la fața locului. Din primele verificări a reieșit faptul că șoferul unui autoturism înmatriculat în Austria a acroșat un parapet de pe marginea pe Drumului Județean 151.
 
În urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 3 Poliției Rurală Lechința au identificat un bărbat de 31 de ani, din Tureac, bănuit că s-ar fi aflat la volanul autoturismului în momentul producerii accidentului. În urma verificărilor, a reieșit că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
 
În cursul zilei de ieri, bărbatul s-a prezentat la sediul Postului de Poliție Budești, unde a recunoscut că el a condus autoturismul. Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința s-au sesizat din oficiu și au întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
 
Dosar penal și ordin provizoriu de protecție: măsuri dispuse de polițiști într-un caz de violență în familie
 
Aseară, în jurul orei 21.30, o femeie din Anieș a sesizat polițiștii cu privire la faptul că, în timp ce se afla la serviciu, soțul ei a sustras o sumă de bani pe care femeia îi împrumutase de la o vecină și i-a agresat pe copiii lor, în vârstă de 12 și 17 ani, fără a avea nevoie de îngrijiri medicale.
 
A intervenit un echipaj format dintr-un jandarm și un polițist, fiind întocmit dosar penal pentru furt și violență în familie. Femeia a refuzat emiterea unui ordin de protecție provizoriu.
 
La scurt timp după plecarea polițiștilor, unul dintre copii a sesizat prin 112 faptul că tatăl lor o agresează pe mama. Bărbatul, care se manifesta agresiv, a fost imobilizat și condus la sediul Poliției, iar polițiștii au emis împotriva lui ordin de protecție provizoriu, fiind evacuat din locuință.
 
Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi continuă cercetările în cadrul dosarului  penal întocmit. De asemenea, starea conflictuală este în continuare monitorizată.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii