Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:09 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Biroul pentru Imigrări Un bărbat din Nepal a fost transferat ieri

ro

02 Feb, 2024 14:42 504 Marime text
Un bărbat din Nepal a fost transferat ieri din Austria în baza regulamentului Dublin
 
Poliţiştii de imigrări din cadrul Direcţiei pentru Imigrări a Municipiului Bucureşti au preluat ieri de la Punctul de Trecere a Frontierei – Aeroport Henri Coandă Otopeni, un bărbat, transferat din Austria în baza Regulamentului Dublin. Acesta a fost introdus în Centrul de Cazare pentru Străinii Luați în Custodie Publică Otopeni, până la finalizarea procedurilor.
 
La data de 1 februarie a.c., polițiștii de imigrări din cadrul Direcţiei pentru Imigrări a Municipiului Bucureşti – Serviciul Depistări şi Combaterea Şederii şi Muncii Ilegale a Străinilor au introdus în Centrul de Cazare pentru Străinii Luați în Custodie Publică Otopeni, până la îndepărtarea de pe teritoriul României, un bărbat de 51 de ani, din Nepal, transferat din Austria în baza Regulamentului Dublin.
 
La ieşirea din ţară, pe numele străinului va fi instituită măsura interzicerii intrării pe teritoriul statelor membre ale Uniunii Europene, Spaţiului Economic European şi Confederaţiei Elveţiene, pentru o perioadă de 5 ani, în conformitate cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.
 
 
 
BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii