Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:06 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Biroul pentru Imigrări Străini aflați în situații ilegale au fost preluați de polițiștii de imigrări din Arad

ro

21 Jul, 2023 12:46 515 Marime text
Știre de presă                                                                                                       București, 21 iulie 2023
 
 
 
                                                                                                                                                      
 
                                                                                                                                                         
 
PESTE 30 DE STRĂINI BĂNUIȚI DE TENTATIVĂ LA INFRACȚIUNEA DE TRECERE FLAUDULOASĂ A FRONTIEREI DE STAT AU FOST PRELUAȚI DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI DIN ARAD
 
Peste 30 de străini aflați în situații ilegale au fost preluați ieri de polițiștii de imigrări din Arad. Toți au fost introduși în Centrul de Cazare al Străinilor luați în Custodie Publică Arad.
 
La data de 20 iulie a.c., polițiștii de imigrări din Arad au preluat de la polițiștii de frontieră 32 de străini, cu vârste cuprinse între 21 și 44 de ani. Dintre aceștia, 20 sunt din Bangladesh, șase din Egipt, iar diferența sunt din Pakistan, Sri Lanka, Somalia și Tunisia.
 
Din verificări a reieșit că persoanele în cauză sunt bănuite de tentativă la infracțiunea de trecere frauduloasă a frontierei de stat.
 
Ca urmare a celor constatate, acestea au fost introduse în Centrul de Cazare al Străinilor luați în Custodie Publică Arad, până la îndepărtarea de pe teritoriul țării noastre. La ieșirea din țară va fi instituită măsura interzicerii intrării pe teritoriul statelor membre ale Uniunii Europene, Spaţiului Economic European şi Confederaţiei Elveţiene, pentru o perioadă de 5 ani, în conformitate cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.
 
 
 
BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii