Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:34 13 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Biroul pentru Imigrări Polițiștii au depistat un bărbat din Republica Turcia

ro

21 Aug, 2023 13:02 544 Marime text
Știre de presă                                                                                                                  Târgoviște, 21 august 2023
                                                                                                                                                
  
                                                                                                                           
 
BĂRBAT DIN REPUBLICA TURCIA, DEPISTAT CU ŞEDERE ILEGALĂ ÎN DÂMBOVIŢA
 
Polițiștii de imigrări din Dâmbovița, în urma acțiunilor întreprinse, au depistat un bărbat din Republica Turcia, care nu a părăsit teritoriul României la expirarea perioadei legale de ședere. Acesta a fost sancționat cu amendă și obligat, prin decizie de returnare, să părăsească țara în termen de 15 zile.
 
Polițiștii din cadrul Biroului pentru Imigrări al Judeţului Dâmboviţa au desfăşurat la data de 19 august a.c. o acţiune pe linia combaterii şederii ilegale a străinilor, pe raza de competenţă.
 
Astfel, în cadrul activităților întreprinse, poliţiştii au depistat pe raza municipiului Târgoviște, un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din Republica Turcia, care nu mai îndeplinea condiţiile şederii pe teritoriul României.
 
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că aceasta a intrat legal în România, în baza unei vize de scurtă ședere în scop de afaceri, însă la expirarea dreptului de ședere nu a părăsit teritoriul ţării noastre.
        
Ca urmare a celor constatate poliţiştii de imigrări au emis pe numele acestuia decizie de returnare prin care este obligat să părăsească ţara în termen de 15 zile.
 
De asemenea, bărbatul a fost sancţionat cu amendă în valoare de 800 de lei, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România, cu modificările și completările ulterioare.
 
 
BIROUL PENTRU IMIGRĂRI AL JUDEŢULUI DÂMBOVIŢA
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii